Farmec inaugureaza cel de-al 25-lea magazin de brand, cu o investitie de peste 50.000 euro

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, continua extinderea nationala a retelei magazinelor de brand cu inaugurarea celui de-al 25-lea magazin, in urma unei investitii de peste 50.000 de euro.

Noul magazin Gerovital din Bucuresti este amplasat in incinta centrului comercial Sun Plaza si are o suprafata de peste 50 m2.

Producatorul de cosmetice clujean deja intentioneaza deschiderea unui alt magazin pana la sfarsitul anului, in Centrul Vechi din Bucuresti, reteaua ajungand astfel la 18 unitati Gerovital si 8 unitati Farmec.

„Feedback-urile pozitive din partea consumatorilor nostri si cererea tot mai mare de a le fi cat mai aproape ne-au determinat sa continuam planurile de extindere pentru reteaua de magazine de brand. Astfel, in 2018 am inaugurat trei magazine si dorim sa incheiem anul cu alte doua deschideri in Bucuresti: Sun Plaza si Centrul Vechi”, a precizat Mircea Turdean, director general Farmec.

Noul spatiu a fost construit conform conceptului “Doctor in Frumusete” al magazinelor de brand Gerovital. Vizitatorii magazinului din Sun Plaza vor avea la dispozitie toate gamele brandurilor Gerovital si Aslavital, precum si sfaturi privind utilizarea corecta a acestora, oferite de consultantii prezenti in magazin.

Citeste si:
Românii au dat 62 mil.lei pe dermatocosmetice. În topuri, două...
Românii au cheltuit 62...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Farmec deschide un nou magazin Gerovital in Sun Plaza

Farmec S.A. Cluj-Napoca este cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc, care ramane un brand emblema pentru Romania. Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In decembrie 2018, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara si 18 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti (5 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea si Ramnicu Valcea.

Farmec deschide un nou magazin Gerovital in Sun Plaza

Citeste si:
Business pe timp de pandemie. Farmec, creștere cu 105% a vânzărilor...
Farmec, creștere cu 105% a...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri