Actionariatul Osho, Orotoro si Yasou lanseaza Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food

Actionariatul Osho, Orotoro si Yasou continua planurile de dezvoltare si lanseaza Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food cu specific grecesc. Primele doua unitati Yasou Express vor fi deschise in Bucuresti in urma unei investitii de 200.000 euro.

Inspirat de restaurantul Yasou, deschis recent in nordul Capitalei, Yasou Express se va regasi cu preponderenta in marile centre comerciale, actionariatul avand planuri de extindere in 2019.

"Prin Yasou Express dorim un concept usor de multiplicat, care sa vina in intampinarea clientilor care nu au timp sa gateasca sau sa iasa in oras. Am deschis prima unitate Yasou Express in AFI Palace Cotroceni, urmata imediat de cea din ParkLake si planuim sa extindem reteaua si in alte centre comerciale din Bucuresti si din tara. Urmam strategia aplicata pentru toate brandurile pe care le gestionam - Yasou, Osho si Orotoro - si mizam pe calitatea produselor si a experientei noastre in domeniu", a declarat Georgios Malideros, fondator.

"Consumatorii au devenit tot mai interesati de elementul de autenticitate a gustului, de acea linie specifica a preparatelor. La noi, acesta vine din modul de preparare si din ingrediente, pe care si pentru Yasou Express le aducem intr-o proportie semnificativa din Grecia. Pentru inceput, am ales doua centre comerciale mari, care, prin pozitionare si publicul vizat, ne permit sa ne adresam consumatorilor aflati in miscare, care vor sa se bucure preparate delicioase, ce pot fi savurate rapid, pe loc sau la pachet”, a declarat Andrei Trandaf, General Manager.

Retetele din meniul Yasou Express sunt semnate de Chef Iosif Stefanescu, Head Chef al restaurantelor Osho si Yasou din Bucuresti, si al lantului de restaurante tip fast-food Orotoro.

Citeste si:
Un restaurant cu preturile ca salariile de la ASF
Un restaurant cu preturile ca...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lactalis închide două fabrici Dorna Lactate, în contextul pandemiei
Setari Cookie-uri