Actionariatul Osho, Orotoro si Yasou continua planurile de dezvoltare si lanseaza Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food cu specific grecesc. Primele doua unitati Yasou Express vor fi deschise in Bucuresti in urma unei investitii de 200.000 euro.

Inspirat de restaurantul Yasou, deschis recent in nordul Capitalei, Yasou Express se va regasi cu preponderenta in marile centre comerciale, actionariatul avand planuri de extindere in 2019.

"Prin Yasou Express dorim un concept usor de multiplicat, care sa vina in intampinarea clientilor care nu au timp sa gateasca sau sa iasa in oras. Am deschis prima unitate Yasou Express in AFI Palace Cotroceni, urmata imediat de cea din ParkLake si planuim sa extindem reteaua si in alte centre comerciale din Bucuresti si din tara. Urmam strategia aplicata pentru toate brandurile pe care le gestionam - Yasou, Osho si Orotoro - si mizam pe calitatea produselor si a experientei noastre in domeniu", a declarat Georgios Malideros, fondator.

"Consumatorii au devenit tot mai interesati de elementul de autenticitate a gustului, de acea linie specifica a preparatelor. La noi, acesta vine din modul de preparare si din ingrediente, pe care si pentru Yasou Express le aducem intr-o proportie semnificativa din Grecia. Pentru inceput, am ales doua centre comerciale mari, care, prin pozitionare si publicul vizat, ne permit sa ne adresam consumatorilor aflati in miscare, care vor sa se bucure preparate delicioase, ce pot fi savurate rapid, pe loc sau la pachet”, a declarat Andrei Trandaf, General Manager.

Retetele din meniul Yasou Express sunt semnate de Chef Iosif Stefanescu, Head Chef al restaurantelor Osho si Yasou din Bucuresti, si al lantului de restaurante tip fast-food Orotoro.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri