Actionarii restaurantului OSHO, din cartierul Primaverii, Bucuresti si ai lantului de restaurante de tip fast-food Orotoro au investit 300.000 de euro in Yasou, cel mai nou restaurant cu specific grecesc.

Amplasat in nordul Capitalei, restaurantul Yasou are o suprafata totala de 230 de metri patrati si o capacitate de 80 de persoane.

"Yasou introduce un nou concept in peisajul bucurestean de casual dining, dar, in acelasi timp, se aliniaza filosofiei si valorilor aplicate pentru OSHO si Orotoro. Fie ca vorbim despre segmentul restaurantelor premium sau tip fast-serving, strategia noastra a pus intotdeauna accent pe calitatea produselor si a materiei prime, pe gradul de performanta a echipamentelor folosite pentru preparare si experienta bucatarilor. Prin deschiderea Yasou, portofoliul nostru de restaurante ajunge la 12 unitati, in Bucuresti si in tara, si ne propunem sa continuam extinderea acestuia in perioada urmatoare”, a declarat Georgios Malideros, fondator si actionar.

Zona Floreasca a avut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani si continua sa ofere oportunitati pentru dezvoltatori. "Cu timpul, a devenit un pol important pentru proiecte rezidentiale, de birouri, dar si o destinatie de iesit in oras. Ceea ce ne-am propus a fost sa gasim acel punct in care grecescul – aromele mediteraneene, acel mod specific de a gati si de a savura preparatele – intalneste bucuresteanul, spiritul orasului intr-una dintre cele mai efervescente zone. Iar prin Yasou avem convingerea ca reusim sa aducem ce e mai bun din Grecia, pastrat in ingredientele autentice si in modul de preparare, in inima Bucurestiului”, a declarat Andrei Trandaf, general manager si actionar.

Restaurantul Yasou este detinut de Georgios Malideros, proprietarul restaurantului Osho, din Bulevardul Primaverii, Bucuresti, si al lantului de restaurante Orotoro. Meniul si reinterpretarea retetelor elene poarta semnatura lui Chef Iosif Stefanescu, Head Chef al tuturor restaurantelor detinute de fondatorul Yasou.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri