Neuroaxis, prima clinica integrata de neurologie din Bucuresti, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane lei, respectiv 390 mii de euro, la finalul primului an de activitate. Fondatorii clinicii estimeaza ca aceasta cifra se va dubla pana la finele anului 2019.

Din investitia initiala de 270.000 de euro, 190.000 de euro au fost cheltuiti pe aparatura medicala pentru un act medical cat mai precis, suma care se va amortiza in aproximativ 4 ani.

„Recuperarea investitiei nu a fost si nu este o prioritate pentru noi. Planurile noastre includ cresterea numarului de specializari pentru a completa profilul integrat al clinicii, achizitionarea de echipamente noi, implementarea de procese si proceduri in fiecare departament si, mai ales, tintim catre obtinerea certificarii JCI”, spune Dragos Tudorache, managing partner Neuroaxis.

Te invitam la Future Healthcare, eveniment wall-street.ro dedicat industriei farmaceutice si serviciilor medicale, unde vor participa speakeri renumiti din Sanatate. Inscrie-te AICI pana luni, 11 martie, ora 12.00, pentru a participa GRATUIT la conferinta.

Stilul de viata modern si cresterea sperantei de viata au dus la o crestere semnificativa a bolilor neurologice in randul populatiei, iar Romania nu e o exceptie. Incidenta afectiunilor neurologice la nivel european este de 10%, statistica pastrata si de tara noastra.

„Bolile neurologice nu se refera exclusiv la afectiuni ale creierului, cum cred multi oameni in mod eronat. Neurologia trateaza intreg sistemul nervos, atat central cat si periferic, iar nervi avem in tot corpul”, explica Dan Mitrea, medic neurolog fondator Neuroaxis.

Cei doi fondatori sunt Dragos Tudorache si Dr. Dan Mitrea, ambii cu varsta de 31 de ani. Desi au profesii diferite, unul economist, iar celalalt medic neurolog, si-au asumat un scop comun. Cristina si Felix Patrascanu au crezut in proiectul Neuroaxis de la inceput si au devenit asociati in companie, fiind si investitorii principali.

Clinica Neuroaxis a tratat pana in prezent 5 mii de pacienti din care majoritatea cu varsta de peste 45 de ani. Cu toate acestea, un sfert dintre cei tratati sunt tineri, adica persoane de 20 - 40 de ani. Cele mai frecvente probleme pentru care acestia cer suport medical sunt: tulburari psihoemotionale, algii si neuropatii periferice. Potrivit estimarilor, peste 60% dintre pacientii clinicii au venit din zona Bucuresti-Ilfov. In fapt, aceasta este una dintre marile probleme ale sistemului de sanatate din Romania, de stat sau privat - distributia inegala a clinicilor care ofera servicii supraspecializate pe diferite ramuri medicale.

„Pentru o mare parte a populatiei Romaniei, serviciile medicale private nu sunt accesibile financiar. Dar pacientul roman ar trebui sa aiba aceleasi pretentii si de la sistemul de stat si de la cel privat pentru ca, intr-un fel sau altul, plateste pentru amandoua si, surprinzator, uneori catre sistemul de stat plateste chiar mai mult”, spune Dragos Tudorache, managing partner Neuroaxis.

Neuroaxis este prima clinica integrata de neurologie din Bucuresti, care functioneaza in regim de ambulatoriu de specialitate. Echipa de medici a clinicii are expertiza in toate ramurile neurologiei si neurochirurgiei si este pregatita sa ofere consultatii, tratamente si investigatii multidisciplinare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri