Reactia spitalului Monza in legatura cu investigatia care il priveste pe Matteo Politi

Grupul Monza Romania anunta, printr-un comunicat de presa, ca exista toata deschiderea din partea institutiei, in legatura cu investigatia care il priveste pe Matteo Politi.

"Grupul Monza se declara parte lezata in acest context si a initiat demersurile judiciare necesare impotriva lui Matteo Politi. Acesta a solicitat o colaborare, in decembrie 2018, cu Grupul Monza pentru o interventie chirugicala a unei paciente a lui Matteo Politi. In vederea acestei colaborari, Matteo Politi a prezentat actele necesare, inclusiv parafa de medic eliberata de Directia de Sanatate Publica.

Mentionam ca a fost realizata o singura interventie chirurgicala. Interventia chirurgicala a avut loc la Centrul Medical Monza, in luna decembrie 2018, pentru o pacienta careia Matteo Politi ii oferise, in prealabil, consultatie preoperatorie intr-o alta institutie medicala.

Niciun alt pacient al Grupului Monza nu a fost consultat sau operat de catre Matteo Politi.

Intreaga echipa a Grupului Monza Romania va lucra in stransa legatura cu toate institutiile implicate in ancheta referitoare acestui caz. Pana la aceasta colaborare punctuala, din decembrie 2018, Matteo Politi nu a mai avut nicio alta colaborare cu Grupul Monza (din Italia sau din Romania)", se arata in comunicat.

Citeste si:
Primul spital privat din București care va trata pacienți COVID-19
Primul spital privat din...

Libertatea a publicat astazi o investigatie in care dezvaluie ca un italian cu doar 8 clase absolvite a reusit sa convinga mai multe unitati medicale din Romania ca este medic. Escrocul Matthew Mode (nume real: Matteo Politi) primise o condamnare de un an si jumatate cu suspendare, pentru o infractiune asemanatoare in Italia.

Falsul medic a fost depistat de asistente pentru ca nu stia sa-si puna manusile corect. Din martie 2018, Matthew Mode a inceput sa opereze in Bucuresti in nu mai putin de 4 clinici: Euromedical, Prestige, MH Medical Group si Monza. Cartea sa de vizita arata ca a studiat in SUA si a lucrat in Marea Britanie, Spania, Italia si Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri