In contextul in care intreaga piata de curierat rapid din Romania se afla pe un trend ascendent, Fastius Curier puncteaza rolul de mare importanta al comertului electronic in aceasta evolutie. De altfel, compania de curierat din Bucuresti a anuntat recent ca a inregistrat noi cresteri atat pe segmentul de livrare in 24 de ore, cat si pe segmentul serviciilor Express (livrare in aceeasi zi, in 3 sau in 6 ore). Cresterile ajung pana la 20% in 2018 fata de 2017.

"Daca in urma cu mai multi ani serviciul Express era solicitat in mod preponderent de segmentul B2B (companii catre companii), incepand din 2016 se observa pe aceasta nisa din ce in ce mai multi clienti din sfera e-commerce care doresc un serviciu rapid pentru clientii destinatari mai pretentiosi din Bucuresti", explica cei de la Fastius Curier. Astfel, compania are tot mai mare succes in zona de comert electronic, acolo unde atrage tot mai multe magazine online pentru livrarile din Bucuresti si Ilfov.

Cresterea volumelor necesita si cresterea investitiilor in mod corespunzator. In anul 2018, Fastius Curier a marit flota auto prin achizitionarea mai multor autoutilitare Dacia Dokker si Ford Transit. Tot in 2018, Fastius Curier a dotat flota cu terminale ScanPal Eda50 de la Honeywell, acestea fiind unele din cele mai performante pentru industrie. Compania a continuat investitiile in aplicatiile specifice activitatii de curierat, pentru optimizarea proceselor specifice.

Pentru 2019, conducerea Fastius Curier estimeaza cresterea cifrei de afaceri cu aproximativ 10%, cu accent mai ales pe serviciile premium. Tot pentru acest an, oficialii Fastius Curier iau in calcul atragerea unui partener strategic in business, mai ales datorita acestui trend care implica cerinte tot mai exigente din partea clientilor si un volum in crestere al comenzilor.

Cu un lung istoric pe piata de specialitate (incepand cu anul 2002) si cu cresteri organice de la an la an, Fastius Curier este printre cele mai cunoscute branduri de curierat rapid in Bucuresti si Ilfov, asigurand de asemenea servicii nationale prin prisma partenerilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri