Birourile de check in Air France KLM se muta in noul terminal al Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti. Compania opera in vechiul terminal inca de la inaugurarea acestuia in anul 1998, iar schimbarea vine in contextul mutarii si a altor companii membre ale aliantei Skyteam. Tarom a facut aceasta schimbare in luna august 2018.

"Incepand de joi, 28 februarie 2019, toate operatiunile de check in si inregistrare a bagajelor de cala pentru zborurile Air France si KLM Royal Dutch Airlines se vor muta in terminalul nou, in zona birourilor 92 – 97. Aceasta schimbare va asigura pasagerilor nostri un spatiu mai amplu in timpul formalitatilor de check in si acces mai facil la zona verificarilor de securitate", a declarat Cristian Zega, Joint Station Manager Air France KLM Romania.

In programul de iarna, atat Air France cat si KLM Royal Dutch Airlines au cate doua frecvente de zbor, Air France cu decolare spre Paris la ora 06:05 si 14:30 iar KLM Royal Dutch Airlines cu decolare spre Amsterdam la ora 06:05 si 13:55.

In programul de vara, incepand cu 31 martie 2019, compania va opera trei frecvente de zbor atat spre Paris cat si spre Amsterdam, cele doua zboruri din programul de iarna si suplimentar o frecventa de seara, cu decolare la ora 19:30 pentru Air France si cu decolare la ora 18:05 pentru KLM Royal Dutch Airlines.

Air France-KLM este grupul lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. Ofera clientilor sai acces la o retea care acopera 314 destinatii in 116 tari datorita companiilor Air France, KLM Royal Dutch Airlines si Transavia. Cu o flota de 548 de aeronave si 101,4 milioane de pasageri transportati in 2018, Air France-KLM opereaza pana la 2.300 de zboruri zilnice, in principal prin hub-urile din Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol.

Citeste si:
Zonele cu multi pasageri de pe Otopeni, dezinfectate o data la 4 ore
Zonele cu fluxuri de pasageri...

Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam, care numara 19 companii aeriene membre si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 14.500 de zboruri catre peste 1.150 de destinatii din 175 de tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Setari Cookie-uri