Mega Image a inaugurat Maison de Chefs, primul restaurant concept al retelei

Mega Image a deschis Maison des Chefs, primul restaurant concept propriu, situat in zona Floreasca din Bucuresti, in noua cladire Agora, la etajul 1.

„Extinderea Mega Image in zona de gastronomie vine ca o continuare naturala a ceea ce stim noi sa facem cel mai bine - sa punem in valoare ingredientele si produsele noastre, iar Maison des Chefs le aduce in prim plan prin preparate semnate de chefi pasionati si prin cornerele concept Fromagerie si Wine Gallery”, afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.

Conceptul este o inovatie in industria de retail si a fost creat pornind de la tendintele internationale de a transforma spatiul clasic al magazinelor in zone multifunctionale, cu mult mai mult focus pe experiente si pe transformarea modului de a face cumparaturi.

„Maison des Chefs este cel mai nou concept Mega Image la care am ajuns in mod firesc in efortul nostru continuu de a oferi experiente si concepte inedite, de a ne reinventa, de a depasi spatiul magazinelor si de a ramane aproape de consumatorii nostri in momentele importante si in modul lor de viata. Este locul in care vii sa incerci si sa te inspiri din retete pregatite chiar sub ochii tai de chefi pasionati, pe care le servesti direct la masa, in care te conectezi cu prietenii si descoperi gusturi noi pe care le poti lua si acasa”, spune Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare si sustenabilitate Mega Image.

Citeste si:
Mega Image aduce coffee shop Manufaktura și Venchi în Concept Store...
Mega Image aduce coffee shop...

Casual Bistro cu chef Alex Iacob

Maison des Chefs debuteaza cu chef Alex Iacob, care semneaza retetele din meniul Casual Bistro, un mix de gusturi creat din ingrediente proaspete, care pune accent pe originea si povestea fiecarui preparat. Pasionat de bucataria avangardista, Alex Iacob are deja o colaborare cu Mega Image pentru gama de produse ready meal Mega Apetit by Chefs, precum si pentru Le Boucher.

Meniul este complet si acopera toata gama de preparate, de la aperitive, la supe, feluri principale si desert. Toate ingredientele folosite la prepararea retetelor din meniu provin din gama de produse Mega Image.

Maison des Chefs ii va intampina pe vizitatori intr-o atmosfera calda si prietenoasa, in care sunt integrate natural patru cornere speciale, fiecare cu noi povesti si gusturi de descoperit: Casual Bistro, care aduce in Maison des Chefs o selectie speciala de preparate, Arc Bakery, corner deschis in premiera in Mega Image si un brand recunoscut pentru panificatia artizanala si patiserie fina, Fromagerie cu o selectie de 135 de tipuri de branzeturi speciale, Wine Gallery cu o selectie de peste 200 de vinuri recunoscute in intreaga lume.

Citeste si:
KFC deschide un nou restaurant în Baia Mare
KFC deschide un nou...

Conceptul de design al spatiului este construit in jurul elementelor naturale. Astfel, toate elementele de design interior si décor au fost create si realizate de brand-uri romanesti cu materiale locale: design-ul de interior este semnat de Lama Arhitectura, vesela de servire este creata de Farfuria Ceramic, iar mobilierul spatiului este creat si produs de UbiKubi.

Kaufland si-a deschis pop-up restaurant in 2018

Mega Image nu este primul mare retailer care intra pe piata restaurantelor: in martie 2018, Kaufland si-a deschis primul pop-up restaurant, situat in zona Pipera. Restaurntul Kaufland ofera preparate exclusiviste create de Chef Samuel Le Torrielec, dar la un pret accesibil, clientii platind doar ingredientele. Preturile preparatelor incep de la aproximativ 4 lei si variaza in functie de ingredientele folosite la preparare. Toate preparatele sunt pregatite exclusiv cu produse din magazinele Kaufland.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Pandemia aduce și oportunități: care este viziunea șefului Casa Rusu
Setari Cookie-uri