Mega Image a retras de la comercializare un intreg lot de de mix de fructe exotice, existand suspiciunea contaminarii cu salmonella. Cumparatorii sunt sfatuiti sa nu consume produsul.

„Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotic 100 G, numar lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019”, se arata pe pagina oficiala a Autoritatii Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), scrie Digi 24.

Informarea de retragere de la vanzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company.

”Furnizorul Euro Company a initiat o retragere a lotului de produs mentionat mai sus, deoarece exista o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company mentioneaza faptul ca au fost realizate controale pe toate esantioanele de materii prime, precum si a liniilor de productie si toate au iesit conforme, nu s-a confirmat practic prezenta acestei bacterii, insa se efectueaza toate investigatiile necesare in continuare. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse”, a transmis ANSVSA.

"Decizia de retragere de la vanzare a produselor EURO COMPANY MIX EXOTIC 100G vine ca urmare a informarii de la furnizor, respectiv Euro Company. Masura de retragere este conform procedurilor noastre, pentru a asigura siguranta si sanatatea consumatorilor nostri”, au declarat reprezentantii Mega Image.

Retailerul belgian solicita clientilor sa nu consume produsele si sa le returneze, fiind necesar bonul fiscal.

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 676 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti.

Potrivit celor mai recente date financiare disponibile, compania a incheiat anul 2017 cu afaceri de 4,9 miliarde de lei, raportand o majorare de 14% prin comparatie cu anul 2016.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri