Kaufland Romania deschide primul magazin din judetul Ilfov, in orasul Bragadiru si devine prezent astfel in toate judetele tarii, cu o retea de 122 de magazine la nivel national.


Hipermarketul este situat pe Soseaua Alexandriei, are o suprafata totala de 4.773 de metri patrati si una de vanzare de peste 2.700 de metri patrati si dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru masini si rasteluri pentru biciclete.

Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 7:30-21:00.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creeaza aproximativ 70 de noi locuri de munca si sprijina astfel dezvoltarea comunitatii locale.

Magazinul din orasul Bragadiru este primul al retelei Kaufland care are implementat un nou concept premium, la Biroul de Informatii, care include un punct de vanzare de sine statator cu produse tabac. Acesta este amplasat la intrarea in magazin, are 16 metri patrati si este dotat cu casa de marcat ce permite achizitia rapida.

Sortimentul disponibil la Tabak Shop ajunge la aproximativ 200 de produse din tabac, standard si premium, printre care tigari clasice, trabucuri si tigari de foi, tabac, tigari electronice sau diverse accesorii pentru tigari si trabucuri. Conceptul Tabak Shop este nou la nivel de Kaufland, fiind implementat in premiera in Romania.

Printre raioanele disponibile se numara cele de legume-fructe, vitrina cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, lactate, produse congelate vrac, produse nealimentare si drogherie, dar si un raion cu sortiment extins de articole BIO.

De asemenea, noul magazin Kaufland din Bragadiru ofera clientilor si un raion de peste proaspat, cu un sortiment variat de produse clasice si premium. In exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispozitia clientilor amatori de o masa rapida si un punct Grill, cu preparate gata de servit.

„Obiectivul Kaufland este de a fi cat mai accesibil si la indemana, tocmai de aceea, ne dorim ca prin extinderea retelei si in orase mici sa facilitam accesul tuturor clientilor nostri. Dotat cu o gama variata de produse, printre care se evidentiaza produsele BIO si sortimentul cu specific local, primul magazin Kaufland din Bragadiru sustine si dezvoltarea comunitatii cu peste 70 de noi locuri de munca”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 122 de magazine in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri