Brandul de fashion Twinset va fi disponibil in Mamaia, acesta deschizand un magazin incepand cu data de 26 aprilie, in cadrul hotelului Nyota. Noua locatie este al doilea magazin Twinset din Romania, brandul fiind adus pe plan local prin franciza de grupul Alca Fashion.

Vrei sa afli mai multe despre industria de fashion? Fashion ROute, conferinta dedicata industriei de fashion, se reintoarce cu a treia editie pe 21 mai. Sub deviza Fashion Upgrade, Fashion ROute isi propune sa exploreze toate transformarile prin care industria trece si care este impactul acestora asupra pietei romanesti. Detalii, AICI.

In noul magazin Twinset se va regasi colectia de vara, care inclue si o selectie beachwear inspirata de calatoriile exotice.

Grupul ALCA Fashion este detinatorul francizei si cel care s-a ocupat de extinderea brandului italienesc in Romania, acesta deschizand primul magazin in 2017, in Baneasa Shopping City.

Compania TWINSET a fost fondata in Carpi, Italia in 1987 de catre Simona Barbieri si Tiziano Sgarbi. Brandul produce si vinde imbracaminte de lux, incaltaminte si genti de mana, dar si accesorii. Produsele sale sunt distribuit prin intermediul a 80 de buticuri si magazine de franciza, in Italia, Europa, Rusia si Orientul Mijlociu, precum si prin intermediul on-line.

Citeste si:
Ce magazine au reduceri la anvelope de iarna in aceasta perioada
Ce magazine au reduceri la...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Doua magazine Carrefour ar putea fi inchise temporar