Clinicile Dentare Dr.Leahu anunta deschiderea a 100 de posturi noi, necesare pentru sustinerea procesului accelerat de dezvoltare a retelei de clinici stomatologice. Dintre acestea, sunt deschise 40 de pozitii de medici pe toate specializarile si 30 de asistenti.

Dintre acestea, o pondere majoritara este reprezentata de personalul specializat – medici (40 de pozitii deschise pe toate specializarile), asistenti (30) si tehnicieni dentari (10). Alte posturi cautate sunt: manageri de proiect, asistenti pentru directorii clinicilor, contabili, controlori financiari, receptionere si operatori call-center.

Urmand planul strategic de extindere in mai multe orase din tara, dar si in Bucuresti, echipa Dr.Leahu isi propune sa creasca, pana la finalul anului 2019, cu 50%, pastrand, in acelasi timp, gradul de retentie cel putin la nivelul de acum (96%).

De asemenea, echipa Dr.Leahu are in desfasurare programe continue de internship si a incheiat, de curand, un parteneriat cu Scoala Postliceala Sanitara “Carol Davila”, prin care elevii din anii II si III de studiu pentru calificarea de asistent medical generalist au avut posibilitatea sa desfasoare stagii de practica si sa participe la cursuri de formare sub indrumarea specialistilor din lantul de clinici.

Cum ar schimba un examen privat de Rezidentiat piata de stomatologie?

“Suntem in punctul in care setam, ca industrie, un nivel nou in dezvoltarea business-urilor si echipelor. Piata de stomatologie creste atat ca numar, cat si ca valoare a afacerilor, insa este pregatita partial sa extinda rapid serviciile si sa formeze echipe numeroase in cateva luni. Pe de o parte, avem, anual, la nivelul tarii, peste 1500 de absolventi de medicina dentara, iar motivatia acestora de a reusi, pe cont propriu sau in cadrul unor echipe multidisciplinare, este clara. Ce as putea adauga este ca, pentru a accelera procesul de inductie a acestora, o propunere pe o piata aproape privata, este sa avem si un examen privat de Rezidentiat. Pe de alta parte, ne confruntam cu un deficit de asistenti medicali, iar cauzele sunt multiple, pornind de la simplul fapt ca nu exista specializare de asistenta medicala in stomatologie in cadrul oricarei institutii de invatamant, iar asistenta medicala generala din mediul privat se confrunta cu un deficit de cadre, ca urmare a fenomenului emigratiei si deciziilor legislative aplicate sectorului public”, declara Ionut Leahu, CEO si fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Reteaua Clinicile Dentare Dr.Leahu detine, in prezent, sase clinici - patru centre in Bucuresti, o clinica in Pitesti si una in Timisoara. Echipa Dr.Leahu s-a format in 2015, avand 31 de angajati in acel moment. Numarul acestora s-a dublat in 2016, iar, un an mai tarziu, a crescut la 90. La finalul anului trecut, reteaua avea 170 de medici, colaboratori si personal administrativ, iar acum numara 200 de specialisti.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri