Dupa 10 ani de la deschiderea primului centru medical din Constanta, Reteaua de sanatate Regina Maria isi consolideaza prezenta in oras prin preluarea unui important furnizor de servicii medicale, Centrul Pozimed, format din doua centre de imagistica, laborator si o policlinica.

Centrul medical Pozimed a fost inaugurat in luna august 2009, se afla in centrul orasului Constanta si este dotat cu echipamente medicale de exceptie. De-a lungul timpului, centrul medical Pozimed si-a extins gama de servicii oferite, prin crearea ambulatoriului de specialitate, format din Centrul de cardiopreventie si Centrul de afectiuni neuromotorii.

„Suntem bucurosi sa anuntam achizitionarea Centrului medical Pozimed, care urmeaza directia noastra de dezvoltare la nivelul judetului Constanta. Am intrat pe piata medicala din Constanta in urma cu 10 ani, iar in acest interval am continuat sa crestem, am deschis in 2015 Policlinica Delfinariu, singura unitate din regiune cu servicii medicale de pediatrie 24/7, iar in 2017 am preluat Centrul Gastromond.

Regina Maria a fost implicata, in ultimii ani, in peste 25 de tranzactii cu preluare integrala si ne dorim sa continuam extinderea prin achizitii la nivel national. In acest fel, ducem mai departe preocuparea noastra de a le oferi pacientilor din intreaga tara acces la cele mai bune servicii medicale integrate si interdisciplinare", a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Printre serviciile de imagistica medicala oferite de Centrul Medical Pozimed se numara: radiologie interventionala, imagistica prin rezonanta magnetica, examinari computer tomograf, osteodensitometrie, mamografie 3D cu tomosinteza, radiografie si ecografie.

Retail jobs

Prezenta Retelei de sanatate Regina Maria in Constanta presupune acum 4 policlinici, 2 centre de imagistica, 2 laboratoare si centre de recoltare. Aceasta expansiune urmeaza o ampla strategie de leadership in servicii de sanatate la nivel local, cu investitii continue in calitatea actului medical. Aceste investitii au contribuit la facilitarea accesul la consultatii, investigatii, analize medicale, servicii de medicina muncii celor peste 48.000 de pacienti si peste 8.000 de abonati din regiune, care au apelat la seviciile clinicilor din Constanta doar in ultimul an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri