Purcari anunta numirea lui Eugen Comendant in functia de director operational

Cramele Purcari au un nou director operational incepand din 10 iunie, Eugen Comendant. In calitate de COO, Eugen Comendant va raporta directorului general Victor Bostan si va supraveghea direct departamentele de vanzari, marketing, fnante, HR, administrativ, relatii cu iInvestitorii, juridic si IT.

Fiind originar din Moldova, Eugen Comendant aduce peste 15 ani de experienta in industria telecomunicatiilor, ajungand in functia de director mobile si Triple-Play cu ACN, la Amsterdam, responsabil pentru 18 piete europene si, cel mai recent, director de vanzari si marketing al FRIENDi, operatorul telecom din Oman, parte a Virgin Mobile Middle East and Africa. Si-a facut studiile la Universitatea de Stiinte Aplicate din Amsterdam, inclusiv un program de schimb cu ESSEC la Paris.

"Il cunosc pe Eugen de multi ani si sunt incantat de faptul ca a acceptat sa se alature echipei Purcari. El a demonstrat ca poate obtine rezultate extraordinare intr-o piata extrem de competitiva si saturata, cum ar fi cea a telecomunicatiilor, cel mai recent crescand afacerea Virgin in Oman intr-una din cele mai de succes companii MVNO din lume. Sper ca alaturi de Purcari, va livra rezultate si mai impresionante in industria vinicola, care, spre deosebire de telecom, este foarte fragmentata si demonstreaza o crestere rapida", a comentat Vasile Tofan, presedintele consiliului de administratie al Purcari Wineries.

Purcari Wineries Plc (brandurile Purcari, Crama Ceptura, Bostavan si Bardar) este unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri si brandy din Europa Centrala si de Est. Grupul gestioneaza in jur de 1.000 de hectare de podgorii si opereaza patru platforme de productie in Romania si Moldova. Grupul este lider in segmentul de vinuri premium din Romania, cu o cota de 30% si cel mai mare exportator de vin din Moldova, livrand in peste 30 de tari. Fondata in 1827, Purcari este cea mai premiata vinarie din Europa Centrala si de Est, la Decanter Londra 2015-2018 si printre cele mai bine pozitionate pe Vivino, cu un scor mediu de 4.0 din 5.0, bazat pe mai mult de 26.000 de recenzii. Din februarie 2018, Grupul este listat la Bursa de Valori Bucuresti (simbol WINE). Grupul e condus de Victor Bostan, un veteran de peste 30 de ani in businessul vinicol si sustinut de investitori de top ca Horizon Capital, Franklin Templeton, SEB, Fiera Capital si IFC.

Citeste si:
Actiunile Purcari scad cu peste 3% pe bursa dupa datele financiare
Actiunile Purcari scad cu...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
6 din 10 companii din România se așteaptă la o recesiune în maximum un an
Setari Cookie-uri