Vodafone Romania activeaza primele statii radio 5G in reteaua mobila Supernet 5G si permite romanilor sa aiba acces la specificatiile acestei tehnologii de ultima generatie.

"Suntem mandri sa fim prima retea din tara care ofera romanilor cele mai noi tehnologii din lume. Prin aceasta lansare, ne continuam misiunea de a conecta pentru un viitor mai bun, facilitand in fiecare zi o societate digitala performanta pentru Romania. Compania noastra isi mentine angajamentul de a contribui pe deplin la strategia digitala a tarii intr-o era in care persoanele si dispozitivele sunt interconectate si unde increderea este la fel de importanta ca viteza", a declarat Murielle Lorilloux, CEO, Vodafone Romania.

”Suntem incantati ca reteaua noastra Supernet 5G este acum activa in zonele aglomerate din Bucuresti si se va extinde in alte cateva orase mari din Romania pana la finalul anului 2019. Suntem mandri sa fim pionierii acestei calatorii noi si interesante pentru serviciile de comunicatii mobile, unde tehnologia si inovatia se vor uni pentru a asigura cea mai buna experienta digitala pentru romani”, a adaugat si Catalin Buliga, Technology Director, Vodafone Romania.

De-a lungul istoriei sale pe piata locala, Vodafone Romania a investit cu prioritate in inovatie, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (in 2001) si mai apoi servicii 3G (in 2005) si 4G (in 2012). Anul trecut, Vodafone Romania a lansat prima retea NB-IoT din Romania cu acoperire nationala pregatita sa ofere companiilor posibilitatea de a beneficia de o gama larga de solutii si de aplicatii menite sa imbunatateasca si sa eficientizeze procesele de afaceri.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 41 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 martie 2019, Vodafone Group avea 650 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 14 milioane de utilizatori ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri.

Cele mai avantajoase oferte...
Citeste si: Cele mai avantajoase oferte la abonament: Orange, Telekom si Vodafone

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Data oficiala a lansarii 5G in UK