Autonom se alatura Upgrader, proiect dezvoltat de Constantin Stanciu si Valentin Ion, pentru a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului in Romania.

Incepand cu luna mai, echipa Autonom se va ocupa de intreaga activitate a comunitatii, devenind astfel gazdele evenimentelor viitoare si continuand sa creeze un spatiu in care antreprenorii pot atinge potentialul la care aspira.

Primul eveniment realizat sub coordonarea Autonom este evenimentul Noua generatie de antreprenori, care va avea loc pe 30 mai, la Mindspace Victoriei.

„Fiind antreprenori cu experienta in mediul de afaceri din Romania, ne preocupa succesul antreprenorial de aici. De aceea alocam cat mai mult timp pentru sprijinul antreprenorilor care cresc afaceri sustenabile si ajuta la dezvoltarea mediului de business local”, spune Marius Stefan, cofondator Autonom, despre preluarea activitatii Upgrader.

Primul eveniment organizat de noua echipa va aduce in atentia comunitatii 3 antreprenori care au reusit sa inoveze industriile in care activeaza: Monica Cadogan, CEO si cofondator Vivre, cel mai mare magazin online de mobilier si decoratiuni din Europa Centrala si de Est, Dan Berteanu, fondator Equatorial, primul business de invatare prin joc din Romania, actionar si Vicepresedintele pentru Educatie al Bittnet Group, si Dan Stefan, cofondator Autonom, liderul pietei de inchirieri masini si servicii de mobilitate din Romania si profesor de management la MBA-ul Romano-Canadian din cadrul Bucharest Business School.

Evenimentul Noua generatie de antreprenori a luat nastere la inceputul lui 2016 cand, simtind nevoia de educatie antreprenoriala la scara larga, echipa Upgrader a invitat antreprenori consacrati sa impartaseasca lectii din experienta lor. 25 de editii si 2600 de participanti mai tarziu, evenimentul continua sa aduca noi informatii utile si sa lege noi parteneriate de succes.

Pentru a oferi si mai multe resurse pentru dezvoltarea afacerilor, in comunitate au fost create si alte evenimente care aduc impreuna antreprenori si ajuta la cresterea business-ului local, cum ar fi Upgrader Academy, Roundtable, Upgrader Mastermind, Barbecue Business Networking sau Upgrader Arena. Toate aceste initiative au adus impreuna peste 3.500 de persoane, care au luat parte la evenimente.

Autonom este liderul pietei de mobilitate din Romania, oferind servicii de inchirieri masini, leasing operational, transferuri cu sofer, servicii de fleet management, prin intermediul unei retele nationale unice: 43 de agentii in 34 de orase din Romania, Ungaria si Serbia si un parc auto de peste 9.000 de autoturisme noi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri