Kaufland Romania deschide pe 6 iunie 2019 al patrulea magazin din orasul Cluj-Napoca si primul al retelei cu fatada verde, acoperita cu plante agatatoare.

Magazinul are o suprafata utila totala de aproximativ 5.000 de metri patrati si una de vanzare de aproximativ 2.800 de metri patrati. In plus, noul hipermarket dispune de o parcare cu 198 de locuri pentru masini, dintre care 131 sunt in spatiu acoperit, dar si de 10 rastele pentru 60 de biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori privati din Romania, creeaza 70 de noi locuri de munca.

Ca noutate fata de alte magazine din Cluj-Napoca, hipermarket-ul ofera clientilor un raion special cu peste proaspat, cu sortiment extins. Mai mult, magazinul dispune si de o brutarie.

Printre raioanele disponibile se numara si cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrina cu produse proaspete si servire asistata, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. De asemenea, noul magazin Kaufland din Cluj dispune in galeria comerciala de un Tabac Shop, o farmacie si o cofetarie.

Noul magazin din Cluj pregateste si oferte speciale cu ocazia deschiderii, la produse alimentare precum fructe, carne proaspata, mezeluri, dar si la produse pentru petrecerea timpului liber in natura, cum ar fi gratarul Let’s BBQ. Promotiile sunt inspirate de tematica Franta.

In exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispozitia clientilor amatori de o masa rapida si un punct Grill.

Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:30 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-20:00.

„Acest magazin este o premiera la nivelul intregii retele, prin fatada acoperita cu plante decorative, cataratoare. Vrem sa ne bucuram cat mai mult de un mediu curat si folosim toate oportunitatile pe care le avem in acest sens, astfel am creat acest perete verde”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 126 de magazine in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri