Consiliul de Administratie al TAROM l-a numit pe Caravan Maresi in functia de director general interimar al companiei, in locul lui Florin Susanu. Acesta a preluat interimatul pe data de 3 iunie 2019.

Inainte de a fi numit director interimar, Caravan Maresi a ocupat functia de director financiar al TAROM.

Florin Susanu a fost numit director general provizoriu pe 21 martie 2019, dupa ce Werner Wolf a anuntat ca si-a incheiat mandatul de director general al companiei TAROM dupa un an si patru luni. Wolff Werner-Wilhelm a fost numit in functia de director general interimar al TAROM in 20 noiembrie 2017.

TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share.

Compania detine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcatuita din 23 de aeronave, si este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Citeste si: TOP cele mai bune companii aeriene si aeroporturi din lume. Pe ce loc se afla Tarom si Aeroportul Otopeni

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri