Metrorex a lansat, in Sistemul de achizitii publice, licitatia pentru proiectarea si asistenta tehnica pentru Magistrala 5 de metrou, Drumul Taberei – Pantelimon, sectiunea Eroilor (PS Opera) – Piata Iancului, valoarea proiectului fiind de 70 de milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa emis luni de companie.

"Metrorex anunta ca a fost publicat in SICAP (Sistemul de achizitii publice) anuntul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de achizitie sectoriala pentru servicii de proiectare si asistenta tehnica aferent Magistralei 5 de metrou, Drumul Taberei – Pantelimon, sectiunea Eroilor (PS Opera) – Piata Iancului", se arata in comunicatul emis.

Pentru atribuirea contractului “Servicii de proiectare si asistenta tehnica”, se va aplica procedura de licitatie restransa. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este data de 05 august 2019, ora 15.00.

Durata estimata pentru executarea contractului este de 60 de luni de la data atribuirii acestuia.

Proiectul este finantat din fonduri externe nerambursabile in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014 – 2020.

Citeste si:
Metrorex anunță lansarea metroului ”literaturii spaniole”
Metrorex anunță lansarea...

Valoarea estimata a obiectivului de investitii fara TVA este de 70.000.000 lei.

Sectiunea Eroilor – Piata Iancului aferenta Magistralei 5 de metrou va avea 4,5 kilometri si 6 statii respectiv Hasdeu, Cismigiu, Universitate, Calea Mosilor, Traian, Piata Iancului.

Sursa foto: Facebook Metrorex

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri