Lidl continua extinderea in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Buzau, pe data de 11 iulie. Noua unitate este situata pe Calea Eroilor si dispune de o suprafata de vanzare de circa 1.300 mp. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.

Noua unitate dispune de peste 130 de locuri de parcare, iar orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00.

Deschiderea unitatii din Buzau ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 6.000 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine si 5 centre logistice.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin in Romania
Lidl deschide un nou magazin...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Lidl inaugureaza un nou supermarket. Reduceri la deschidere