Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui nou magazin in orasul Braila pe data de 25 iulie. Noua unitate este situata pe Bulevardul Dorobantilor.

Magazinul din Braila are o suprafata de vanzare de peste 1.300 mp si dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare.

Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de munca.

Odata cu deschiderea unitatii din orasul Braila, judetul Braila, clientii sunt asteaptati cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 6.000 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine si 5 centre logistice.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin. Promotii in prima zi
Lidl inaugureaza al doilea...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
Lidl deschide un nou magazin in Romania
Setari Cookie-uri