Lidl a deschis un nou magazin in Romania

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in orasul Moreni. Noua unitate este situata pe Strada Capitan Pantea Ioan si dispune de o suprafata de vanzare de peste 1.300 mp. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 25 de noi locuri de munca.Noua unitate din Moreni dispune de aproximativ 90 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00.

Lidl promoveaza colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile comercializate in retea fiind produse in Romania.

Lidl renunta la produsele de unica folosinta

Incepand cu 15 august 2019, Lidl a renuntat la vanzarea in magazinele sale a articolelor de unica folosinta din plastic, cum ar fi pahare, farfurii adanci si intinse, dar si tacamuri si paie.

Totodata, Lidl va incepe in acest an testarea unei solutii de tip sacosa reutilizabila pentru cantarirea si transportul fructelor si legumelor din Piata Lidl, dar si a pungilor din plastic compostabil, analizand viabilitatea acestui material ca alternativa la plasticul subtire.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin și creează 20 de locuri de muncă
Lidl deschide un nou magazin...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 6.000 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine si 5 centre logistice.

Citeste si un REPORTAJ despre cum sunt cultivate fructele si legumele din Lidl: In vizita la fermierul care a revitalizat rosia copilariei noastre

Citeste si:
Lidl își extinde rețeaua din România cu un nou magazin
Lidl își extinde rețeaua din...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri