Noutati pentru ciclisti: I'Velo Urban si Relax se unesc intr-o singura aplicatie

Incepand din 26 august, serviciile de bike-sharing I’Velo Urban si cele de inchiriere biciclete I’Velo Relax sunt unificate prin aplicatia I’Velo.

Clientii vor avea acces nelimitat la cele doua sisteme (Relax si Urban) cu ajutorul aplicatiei sau a cardului de membru. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play sau Apple Store, iar cardul poate fi achizitionat din centrele Relax sau sediul Urban din Dorobanti (str. Profesor Ion Bogdan, nr 21).

Noul concept I’Velo Nelimitat isi propune sa ajute si mai mult la fluidizarea traficului din Bucuresti si sa contribuie la o mai mare mobilitate urbana. Accesul mult mai usor la cele doua sisteme inseamna o preocupare continua a cresterii gradului de satisfactie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate si simplu de folosit.

De acum, I’Velo NELIMITAT inseamna ca un utilizator se poate plimba nelimitat cu bicicleta in sesiuni de cate 2 ore cu mentiunea ca poate activa butonul de Extra time oricand, inainte de expirarea celor 2 ore, pentru a prelungi sau nu sesiunea de pedalat. Acesta este modul de a verifica statusul bicicletei si ca nu vor aparea costuri suplimentare.

Cele mai importante noutati:

Citeste si:
Un inginer român din SUA promite că va rezolva problema traficului...
Cum va rezolva problemele...
  1. De acum, utilizatorii au acces nelimitat la cele doua sisteme (Relax si Urban) cu ajutorul aplicatiei I’Velo sau a cardului de membru.
  2. Inchirierile se fac pe baza unui abonament (lunar/ anual) sau se poate plati doar cat folosesti, cand folosesti.
  3. Pentru a deveni membru, se prezinta actul de identitate intr-un centru I’Velo sau se inregistreaza contul direct in aplicatia mobila sau pe pagina noastra web.
  4. Un abonament iti da practic acces nelimitat la orice bicicleta, din orice oras, inclusiv la statiile automatizate din Bucuresti.
  5. Asta inseamna ca poti incepe prin a initia o inchiriere de 120 de minute pe care ulterior o poti prelungi, cu alte 120 de minute, de cate ori vrei tu
  6. Pentru inchirierea bicicletelor poti folosi un card de membru I’Velo sau aplicatia noastra mobila
  7. Platile se pot face direct din aplicatia mobila sau de pe pagina noastra www.ivelo.ro
  8. Toate detaliile contului utilizatorului se gasesc pe pagina ivelo.ro/contul meu sau direct in aplicatia mobila

Principalele obiective sunt incurajarea oamenilor sa foloseasca bicicletele pentru deplasarea rapida in zonele aglomerate din oras, cat si ca modalitate de recreere.

Misiunea noastra de a promova mersul pe bicicleta ca mijloc de transport in beneficiul populatiei continua si nu doar in saptamana mobilitatii! Prin unificarea celor doua proiecte, ne dorim sa convingem cat mai multe persoane ca bicicleta este un mijloc de transport utilitar, rapid, accesibil, dar si un mijloc de relaxare, vital intr-o capitala europeana. Sa nu uitam ca bicicleta reprezinta o solutie pentru diminuarea impactului uman asupra climei si o tranzitie catre un mediu mai curat si o societate mai sanatoasa”, Raluca Fiser, Presedintele World Cycling Alliance si Green Revolution.

Bicicletele se pot inchiria si returna de la orice centru I’Velo Relax sau din statiile I’Velo Urban, in masura disponibilitatii acestora si programului de functionare.

Cu peste 1.000 biciclete 8 centre Relax, la nivel national si 15 statii Urban in Bucuresti, I’Velo va asigura cetatenilor o mai buna mobilitate.

Citeste si:
Incepe sezonul de inchiriat biciclete
Incepe sezonul de inchiriat...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri