Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui nou magazin in orasul Iasi, pe data de 26 septembrie. Magazinul este situat pe Strada Bucium. Odata cu inaugurarea acestuia, se vor crea 20 de noi locuri de munca.
Noul magazin din Iasi are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 mp si dispune de 115 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, si duminica intre 08:00 si 21:00. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea 20 de noi locuri de munca.
Deschiderea unitatii din localitatea Iasi ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii, pe 26 septembrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 32 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.800 de magazine si peste 160 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.
In prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajati, dintre care peste 6.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine si 5 centre logistice.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri