Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea a doua unitati: unul in orasul Resita, iar celalalt, in Galati, pe data de 3 octombrie. Noul magazin din Resita este situat pe Bulevardul Republicii si dispune de statie de incarcare pentru masini electrice. Magazinul din orasul Galati este situat pe Bulevardul Henri Coanda.
Fiecare magazin are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 mp. Noua unitate din Resita dispune de peste 90 de locuri de parcare, iar magazinul din Galati, de peste 130. Odata cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de munca in fiecare dintre cele doua orase. Orarul de functionare a ambelor magazine va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00.

Atat in magazinul din Resita, cat si in cel din orasul Galati sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.
Mai mult, magazinul din Resita pune la dispozitia clientilor o statie de incarcare pentru masini electrice, care poate incarca simultan 2 autovehicule, iar unitatea din Galati beneficiaza de o suprafata extinsa de spatii verzi, inclusiv intre locurile de parcare, totalizand aproximativ 1000 mp.
In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa.
Lidl este prezent in 32 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.800 de magazine si peste 160 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.
In prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajati, dintre care peste 6.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine si 5 centre logistice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri