Lidl Romania va incheia anul 2017 cu 220 de unitati in reteaua locala, dintre care peste 15 au fost inaugurate anul acesta. Cele mai recente deschideri au avut loc pe 21 decembrie, la Constanta si in Tulcea, unde a fost inaugurat un magazin supraetajat.

”Un factor extern foarte important a fost cresterea consumului. Lidl a raspuns la cresterea organica a cererii prin construirea de noi magazine, venind, astfel, mai aproape de un numar tot mai mare de clienti si potentiali clienti. In plus, ne-am propus sa mentinem activ interesul clientilor existenti, dar si sa castigam noi clienti. Anul 2017 a fost un an extraordinar pentru Lidl Romania. Am inregistrat si in acest an o crestere a cifrei de afaceri peste media pietei, astfel ca ne mentinem pe acelasi trend pozitiv pe care ne-am inscris inca de la intrarea pe piata”, spun reprezentantii Lidl Romania, precizand ca accesibilitatea si proximitatea se numara printre principalele criterii atunci cand vine vorba de alegerea locului in care sunt construite noi magazine Lidl, pe langa analiza amanuntita a nevoilor clientilor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont