Curiozitatile tale despre microservicii si software, in dezbatere in cadrul unui eveniment inedit, lansat in premiera in Romania de Lidl Digital
Printre principalele subiecte care figureaza pe agenda multor companii din IT-ul local se numara microserviciile si potentialul acestora in viitorul dezvoltarii de software. Dupa DevOps, microserviciile reprezinta noua revolutie din arhitectura de dezvoltare software, concentrandu-se pe construirea de module monofunctionale, cu interfete si operatiuni bine definite.

In acest context, Lidl Digital, centrul de excelenta in IT al Lidl Discount, vine in intampinarea pasionatilor de tehnologie cu o lansare in premiera in Romania – Sky High Tech Talk ce presupune facilitarea unui dialog despre tehnologie, purtat la 50 de metri inaltime, in aer.

Prin intermediul acestui concept unic in Romania, Lidl Digital va conecta experti cu oameni pasionati de software development pentru a impartasi experiente, idei si povesti, solutii si tendinte din domeniul IT, intr-un cadru spectaculos. Directia in care se indreapta industria, o viziune moderna in ceea ce priveste bunele practici de dezvoltare a produselor si serviciilor software, dar si procesele si transformarile de care se lovesc companiile de profil din Romania sunt cateva dintre subiectele care vor fi dezbatute in cadrul intalnirii.

Boris Sucker, Managing Director IT Strategy, Organization and Architecture @ Lidl Digital se va alatura participantilor si va participa la schimbul de opinii dintre membri comunitatii.

Evenimentul are loc pe 14 octombrie, in gradina hotelului Caro si este organizat in parteneriat cu platforma Dinner in the Sky. Accesul este gratuit si deschis tuturor celor interesati de microservicii, in limita a 22 de locuri, capacitatea maxima platformei.

Te invitam sa iei parte la Sky High Tech Talk! Completeaza formularul disponibil pe site-ul www.skyhightalks.ro si vino sa afli si sa impartasesti noutatile despre viitorul dezvoltarii de software.