Sistemul de francize Dabo Doner, detinut de omul de afaceri Dan Pastiu, a deschis al doilea local in Bucuresti, dupa o investitie de peste 150.000 de euro. In 2018, cifra de afaceri a intregului lant de restaurante a ajuns la 17 milioane de euro, cifra care a fost deja depasita in primele noua luni din 2019.

Primul restaurant Dabo Doner din Bucuresti a fost inaugurat in luna iunie 2019, in Pipera. Cel de-al doilea si-a deschis portile pe 3 octombrie in zona Apaca, pe o suprafata de 180 de metri patrati. In total, retea are 45 de restaurante, deschise in 29 de orase din tara.

"Anul acesta estimam o cifra de afaceri de 23 milioane de euro pe toata reteaua, iar in 2020 continuam sa ne extindem, atat national cat si international. Numai in Bucuresti intentionam sa deschidem in urmatorul an 10 locatii", a declarat Dan Pastiu, fondatorul francizei Dabo Doner.

Apetitul romanilor pentru fast-food nu s-a diminuat in ultimii ani, in ciuda interesului tot mai crescut pentru un stil de viata echilibrat si activ. Potrivit unui studiu realizat de Hospitality Culture Institute, 50% dintre romani au consumat fast-food cel putin o data in ultima luna, iar cele mai importante criterii dupa care isi aleg restaurantele sunt: diversitatea ofertei, gustul si calitatea produselor, precum si usurinta accesului.

Datorita extinderii accelerate la nivel national, in 2017, cifra de afaceri a intregului lant de restaurante Dabo a atins 7,8 milioane euro, iar in 2018 a ajuns la 17 milioane de euro, cifra care a fost deja depasita in primele 9 luni ale lui 2019.

Citeste si:
Lantul smartfood romanesc Trey lanseaza burgerul pe baza de plante
Burgerul din plante:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Taco Bell aniverseaza doi ani de la lansarea in Romania