Radu Gorduza Lupu, seful clinicilor de imagistica Affidea, vine la conducerea Medicover Romania

Medicover Romania l-a numit pe Radu Gorduza Lupu drept director general al companiei, pozitie pe care o va ocupa incepand cu data de 18 noiembrie 2019.

Adrian Peake, cel care a ocupat functia de director general al Medicover Romania in ultimii cinci ani, va prelua o noua pozitie in Marea Britanie. In perioada mandatului sau, Medicover si-a consolidat pozitia in piata, devenind o organizatie puternica, setata pentru cresteri constante.

„A fost un privilegiu sa conduc operatiunile Medicover in Romania in acesti ani de crestere si sa lucrez alaturi de aceasta echipa grozava de profesionisti dedicati. Este o perioada buna, de cresteri sustinute si sunt sigur ca noua echipa de conducere va profita de oportunitatile din piata. Imi voi aminti mereu cu drag timpul petrecut in Romania. Mi-a placut mult sa traiesc si sa lucrez aici”, a declarat Adrian Peake, Director General Medicover Romania.

„Ii multumim lui Adrian pentru contributia sa din ultimii ani. Ii uram bun venit lui Radu Gorduza in echipa Medicover. Ne asteptam la o perioada de cresteri sub conducerea sa. Radu este un executiv cu experienta in domeniul medical, intelege industria si a reusit sa stabileasca si sa atinga noi standarde domeniul operatiunilor medicale”, a adaugat Jon Stubbington, COO Medicover.

Medicover a colectat recent din piata 120 milioane de euro, diversificandu-si sursele de finantare si permitand companiei sa continue sa-si dezvolte programul de achizitii din Romania si Polonia.

Citeste si:
Medicover intră cu servicii de telemedicină în două hoteluri din...
Medicover intră cu servicii...

Medicover Romania a raportat dupa primele sase luni de activitate venituri cu 83,8% mai mari, acestea evoluand de la 16 milioane euro in prima jumatate a anului 2018 pana la 29,4 milioane euro. Evolutia a fost impulsionata de achizitiile realizate anul trecut, cand compania a preluat Spitalul Pelican din Oradea, Centrul Medical Phoenix din zona Olteniei si Centrul Medical Academica din Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri