Regina Maria a finalizat achizitia Spitalului Premiere din Timisoara, cel mai mare spital privat din vestul tarii. Astfel, reteaua de sanatate tinteste pozitia de lider regional si deserveste, in acest moment, un portofoliu de peste 40.000 abonati, ce pot accesa 13 locatii proprii.

Spitalul Premiere dispune de ambulatoriu integrat, laborator propriu de analize medicale si un centru performant de imagistica, dotat cu RMN si CT. Spitalul are o suprafata de 5300 mp, o capacitate de 134 de paturi si dispune de 6 sali de operatie si bloc de nasteri. Aici au loc peste 2500 de interventii chirurgicale si 1400 de nasteri in fiecare an. Compania are in prezent aproximativ 300 angajati si colaboratori, iar la finalul anului 2018 a inregistrat o cifra de afaceri de 7 milioane de euro.

„Dupa patru ani de la deschiderea primei unitati medicale Regina Maria in Timisoara, suntem incantati sa ne extindem serviciile medicale de inalta calitate, alaturi de echipa Spitalului Premiere. Oferim acum abonatilor si pacientilor nostri din vestul tarii servicii medicale complexe. Mai mult, ne luam angajamentul ferm sa dezvoltam in continuare serviciile pe care le oferim si in aceasta parte a tarii”, a punctat Fady Chreih, CEO.

Spitalul Premiere s-a remarcat prin ritmul de dezvoltare rapid cu care si-a extins activitatea, cu servicii medicale complexe, aliniate la standardele europene. Echipa medicala este formata din medici angajati sau colaboratori recunoscuti la nivel national si international, specializati in obstetrica-ginecologie, ortopedie, chirurgie generala, neurochirurgie, chirurgie ginecologica si medicina materno-fetala, alaturi de alte specialitati medicale.

”Inca de la inceput ne-am dorit sa oferim pacientilor din Timisoara un loc in care ei sa simta ca primesc grija si atentia pe care le merita si, in acelasi timp, servicii medicale de inalta calitate. Faptul ca aceasta dorinta s-a dovedit a fi una dintre valorile comune cu Reteaua de sanatate Regina Maria, ma face sa cred ca acest parteneriat va fi unul de succes, care va aduce beneficii majore pacientilor din vestul tarii.”, a declarat Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu, medic primar ortopedie-traumatologie si Director Medical al Spitalului Premiere.

Regina Maria deserveste, in acest moment, un portofoliu de peste 40.000 abonati in Timisoara, ce pot accesa 13 locatii proprii: 1 spital, 5 centre de imagistica, 4 policlinici, 1 clinica de medicina muncii, 2 laboratoare de analize medicale. O echipa de 550 de angajati si colaboratori asigura sustinerea acestei expansiuni rapide in zona de vest a tarii si furnizarea unor servicii de cea mai buna calitate locuitorilor Timisoarei si oraselor invecinate.

In prezent, Reteaua de sanatate Regina Maria a depasit pragul de 30 de achizitii cu preluare in proportie de 100% a business-ului. Viziunea operatorului de servicii medicale este excelenta in medicina si servicii complexe furnizate pacientilor din toata tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri