TAROM, oferte de preturi in perioada 29 octombrie - 3 noiembrie

Operatorul aerian TAROM vine cu o oferta de toamna in perioada 29 octombrie - 3 noiembrie, in cadrul careia pune in vanzare bilete incepand de la 119 euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, pe mai multe rute externe, potrivit unui comunicat al companiei, remis, marti, AGERPRES.

Astfel, compania va percepe tarife de la 119 euro pentru bilete dus-intors intre Bucuresti si Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chisinau, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino si Lyon.

Tarife incepand cu 139 de euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, vor fi valabile pentru rutele Bucuresti - Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona si Erevan.

O alta categorie de bilete, de la 159 de euro, dus-intors, cu toate taxele, vor fi valabile pentru traseele Bucuresti - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid si Londra.

Oferta este valabila pentru cursele operate de Tarom in perioada 18 noiembrie - 14 decembrie 2019 si 11 ianuarie - 31 martie 2020 (data ultimului retur), este supusa unor termene si conditii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Biletele pot fi achizitionate in perioada 29 octombrie - 3 noiembrie 2019 si sunt disponibile pentru vanzare pe site-ul www.tarom.ro.

Toti pasagerii Tarom beneficiaza gratuit de transportul bagajului de cabina, bagajului de cala, catering la bord si check-in.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri