World Class se extinde cu cel de-al 38-lea club din Romania si al 29 in Bucuresti, in urma achizitiei clubului Planet Swim & Gym. Toti membrii Planet Swim & Gym vor deveni automat membri World Class, cu acces la 33 de cluburi din Bucuresti si din tara, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

„Achizitia Planet Swim & Gym este un pas strategic care ne duce mai departe in misiunea noastra. Clubul ofera piscine interioare si exterioare, cu o zona de relaxare, ceea ce il face ideal pentru familii si, de asemenea, pentru momentele de wellness dupa orele de serviciu. Ne consolidam reteaua si astfel oferim mai mult membrilor nostri adaugand serviciile de health & fitness ale clubului Planet Swim & Gym. Acest club a construit in timp o comunitate puternica, avand un succes deosebit in ceea ce priveste oferta de inot pentru copii si atragand familiile sa fie active impreuna. World Class Planet va fi cel de-al 38-lea club de health & fitness. si va aduce serviciile noastre si mai aproape de casele si locurile de munca ale romanilor. In viitorul apropiat avem noi planuri de extindere a retelei noastre in locatii strategice”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Retail jobs

Incepand cu 28 noiembrie, clubul se redeschide ca World Class Planet, categoria Gold de abonament si ofera membrilor servicii si conditii premium de antrenament, echipamente inovatoare de health & fitness si o echipa de profesionisti cu experienta. Toti membrii Planet Swim & Gym vor deveni automat membri World Class, cu acces la 33 de cluburi World Class din Bucuresti si din tara, pana la categoria Gold (Bronze, Silver si Gold), se precizeaza in comunicatul citat.

Clubul, situat in Voluntari-Pipera, este amplasat pe trei niveluri si ofera doua studiouri de aerobic pentru clase de group fitness, un studio de cycling, un studio de antenaente 1-la-1, piscina semi-olimpica interioara si piscina exterioara cu gradina de vara si zona cu sezlonguri. Membrii vor beneficia, de asemenea, de serviciile unui salon de infrumusetare.

Citeste si:
World Class va deschide un nou club in nord-estul Bucurestiului
World Class va deschide un...

World Class Romania este lider de piata in industria wellness locala, cu un numar total de 42 de cluburi de health & fitness in intreaga tara (38 sunt active si 4 vor fi deschise in cursul acestui an si in urmatorul) si peste 64.000 de membri. Cluburile World Class ofera servicii la cele mai inalte standarde, facilitati de varf si clase diversificate. World Class este partener LES MILLS ™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania ofera, de asemenea, un concept premium de health & fitnss denumit W, care ofera membrilor oportunitatea de a se pot antrena si relaxa intr-un cadru intim si exclusivist.

World Class Romania este detinuta de fondul de investitii cu capital privat Resource Partners, sustinut de mai multi investitori institutionali. Fondul se concentreaza asupra proiectelor medii din Polonia, Romania si alte tari din Europa de Est. Resource Partners vizeaza, in primul rand, identificarea companiilor cu o crestere rapida, cu echipe puternice de management, care sa fie completate cu experienta noastra in gestionarea rapida a cresterii organice si bazate pe achizitii.

Citeste si:
MAM Bricolaj vrea să deschidă 12 magazine în următorii 5 ani, în...
MAM Bricolaj vrea să deschidă...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri