Cu o experienta de 18 ani pe piata produselor dulci din Romania, cofetaria Casa Victoria continua procesul de extindere cu o noua locatie in Bucuresti, pe Bulevardul Ion Mihalache 47-49. Investitie de peste 100.000 de euro, cea de-a treia cofetarie a brandului continua traditia retetelor originale si a ingredientelor de origine controlata.


“In ultimii ani, clientii nostri cauta din ce in ce mai mult prajituri fara zahar, de exemplu. Astfel ca am creat o serie de retete care nu contin zahar, cum ar fi cele pentru cozonaci, ecleruri, dar si torturi”, spune Alin Chivu, managerul Casa Victoria.

Cofetar de profesie si manager la Casa Victoria, Alin Chivu este singurul roman absolvent al scolii de top Lenotre Paris. Experienta, care a durat aproape 6 luni, i-a confirmat ca principiile adoptate in Romania sunt corecte, dar i-a oferit si ocazia de a lucra pentru vedete precum Cristiano Ronaldo.

In cofetariile Casa Victoria au fost vandute, pana acum, peste 100.000 de torturi, s-au folosit peste 50.000 de batoane de vanilie, 1.000 de tone de ciocolata si au fost asigurate preparate dulci pentru peste 2.000 de evenimente.

Pretul unui ecler incepe de la 15 lei, prajiturile variaza intre 19 si 25 de lei, iar un kilogram de tort porneste de la 139 de lei.

Citeste si:
Grace Couture Cakes lanseaza magazinul online de cofetarie
Grace Couture Cakes lanseaza...

Sursa foto: pagina Facebook Casa Victoria

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »




Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cuptorul Moldovencei pregateste investitii de 240.000 de euro in 2020