Complexul de evenimente Jollero a fost redeschis in octombrie 2019 cu numele Magic by Hop Garden, activitatile de rebranding si reorganizare a grupului urmand sa fie derulate in perioada decembrie 2019 – iunie 2020.

Investitia in organizarea si promovarea noii identitati a complexului de agrement este estimata la 250.000 euro si include activitati de reamenajare interioara a spatiilor si saloanelor grupului, proiecte de utilare si modernizare a bucatariei, reorganizarea personalului, activitati de marketing si comunicare.

Compania estimeaza o cifra de afaceri de peste 700.000 euro pentru intregul grup dupa primul an de activitate si un numar de peste 200 de evenimente de diferite marimi si pentru diferite categorii de public, organizate in spatiile interioare si exterioare ale complexului in anul 2020.

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Cu o suprafata de aproximativ 10.000 mp. situata preponderent in Parcul Moghioros, complexul este impartit in 6 localuri diferite, care pot fi folosite individual, in functie de evenimentul dorit: Magic Ballroom, Magic Bistro, Magic Caffe & Garden, Magic Summer Waves, Magic Playground si Hop Garden, unde se pot organiza petreceri tematice pentru copii sau adulti, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau in parc, aniversari, baluri sau diferite momente sarbatorite in familie.

”Complexul Magic by Hop Garden este unul dintre punctele de reper ale Cartierului Drumul Taberei. Situat la intrarea in Parcul Moghioros, intr-o oaza de verdeata si relaxare, este unul dintre spatiile emblematice ale cartierului”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Documente: Cum sa furi 300 mil. euro la metroul Drumul Taberei