Barrier Vacuum Bags, producator din Iasi de pungi de vid cu bariera, specifice pentru aparatele de vidat, anunta mutarea operatiunilor intr-un sediu nou, dupa o investitie de 500.000 de euro.

Noul spatiu, situat in Parcul Industrial Miroslava din Iasi, este construit dupa o arhitectura moderna si are o suprafata de aproximativ 600 de metri patrati. Sediul integreaza atat partea de birouri, respectiv operatiunile logistice, cat si hala de productie, fiind dispus pe doua nivele. Cladirea urmeaza sa fie echipata cu panouri fotovoltaice, pompe de caldura si ventilatie cu un sistem automatizat.

„De anul acesta vom incepe si cresterea echipei, cu persoane pentru pozitii de management”, a declarat Marius Velescu, fondator si CEO Barrier Vacuum Bags.

Compania planifica pentru anul acesta extinderea in special in ceea ce priveste operatiunile, structurarea activitatii si divizarea pe mai multe departamente. De aceea, are in vedere si cresterea numarului de angajati. In prezent, echipa Barrier Vacuum Bags este formata din noua persoane, la care se vor adauga patru specialisti pentru pozitii de management, in departamentele de marketing si financiar.

Cifra de afaceri pentru anul 2019 a ajuns la aproximativ 1,2 milioane de euro, iar pentru 2020 compania isi propune o crestere de 10%.

Citeste si:
Pungile de plastic, interzise definitiv in Romania
Pungile de plastic, interzise...

Barrier Vacuum Bags opereaza atat pe piata din Romania, cat si pe piete din strainatate, pentru companii precum Amazon in Germania, Marea Britanie si Franta, si este singura companie din regiunea Moldovei care produce pungi vid (vacuum) cu bariera pentru aparate de vidat.

Sursa foto: Barrier Vacuum Bags

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune
Setari Cookie-uri