Jerry’s Pizza si-a extins lantul de magazine din Romania si a investit peste 600.000 de euro in patru noi unitati deschise in Pipera, Militari, Matache si Balotesti, in 2019.

Jerry’s Pizza a intrat pe piata din Romania in urma cu peste 20 de ani. In prezent, lantul de magazine cuprinde 21 de unitati active la nivel national, dintre care 17 functioneaza in Bucuresti si in orasele limitrofe: Popesti, Chiajna si Balotesti, iar patru in Brasov, Contanta, Ploiesti si Pitesti. Toate magazinele ofera servicii de delivery si take-away, iar unele dintre ele au, suplimentar, optiunea de consum “dine-in”. Jerry’s Pizza isi va extinde oferta, prin introducerea in meniu a noi toppinguri si sortimente de deserturi si paste.

In prima jumatate a anului 2020, Jerry’s va deschide inca doua magazine in Bragadiru si zona Regie din Bucuresti si se va extinde pe plan national. In plus, incepand cu aceasta primavara, Jerry’s Pizza va avea Food Truck-ul Jerry’s Pizza, prezent la diverse evenimente din Bucuresti si din tara.

Anul acesta, compania va extinde flota de livrare care numara, in prezent, 60 de autoturisme, 45 de scutere si 20 de biciclete electrice.

Sursa foto: Jerry's Pizza

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri