Jerry’s Pizza si-a extins lantul de magazine din Romania si a investit peste 600.000 de euro in patru noi unitati deschise in Pipera, Militari, Matache si Balotesti, in 2019.

Jerry’s Pizza a intrat pe piata din Romania in urma cu peste 20 de ani. In prezent, lantul de magazine cuprinde 21 de unitati active la nivel national, dintre care 17 functioneaza in Bucuresti si in orasele limitrofe: Popesti, Chiajna si Balotesti, iar patru in Brasov, Contanta, Ploiesti si Pitesti. Toate magazinele ofera servicii de delivery si take-away, iar unele dintre ele au, suplimentar, optiunea de consum “dine-in”. Jerry’s Pizza isi va extinde oferta, prin introducerea in meniu a noi toppinguri si sortimente de deserturi si paste.

In prima jumatate a anului 2020, Jerry’s va deschide inca doua magazine in Bragadiru si zona Regie din Bucuresti si se va extinde pe plan national. In plus, incepand cu aceasta primavara, Jerry’s Pizza va avea Food Truck-ul Jerry’s Pizza, prezent la diverse evenimente din Bucuresti si din tara.

Anul acesta, compania va extinde flota de livrare care numara, in prezent, 60 de autoturisme, 45 de scutere si 20 de biciclete electrice.

Citeste si:
Dolarul a atins un nivel record in raport cu leul
Dolarul a atins un nivel...
Sursa foto: Jerry's Pizza

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
UE aprobă împrumutul pentru salvarea TAROM
Setari Cookie-uri