Rețeaua socială Twitter este plină de postări referitoare la faptul că Andrew Tate a fost reținut de către autoritățile române, după ce acestea ar fi realizat că este în țara în urma apariției unei cutii de pizza într-o replică video postată de acesta la adresa activistei Greta Thunberg. Cutia de pizza este de la lanțul de pizzerii Jerry”s Pizza, fondat în România de către americanul Jerry Dauteuil în 1996.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat, joi, cinci percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Ilfov la locuinţele a patru persoane, între care doi cetățeni britanici, bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, acestea fiind reţinute. Cei doi cetățeni britanici sunt frații Tate, deveniți cunoscuți în mediul online prin postările în care își etalează viața extravagantă.

Una dintre ultimele postări ale acestuia s-au viralizat ca urmare a unei dispute pe care a avut-o cu Greta Thunberg, în legătură cu numeroasele sale autoturisme și poluarea pe care o produc. Replica activistei(postare mai jos), în care îl ironizează, s-a viralizat, împingându-l să revină cu un video pe acest subiect.

În replica video(video mai jos) publicată de către Andrew Tate, la un moment dat apare în cadru o cutie de pizza a lanțului Jeery”s Pizza, lansat în România în anul 1996 și unul dintre cei mai mari jucători pe zona de food delivery, cu 25 de locații la nivel național.

După anunțul privind arestarea lui Andrew Tate, au apărut mai multe informații cum că l-ar fi dat de gol postările din social media, internauții considerând că principala dovadă a prezenței acestuia în țara noastră fiind cutia de pizza de la lanțul Jerry”s Pizza. Până și Greta Thunberg a continuat șirul de ironii la adresa lui Andrew Tate în această direcție, precizând într-o nouă postare că ”Așa se întâmplă când nu reciclezi cutiile de pizza”.

Conform surselor wall-street.ro, nu cutia de pizza l-a dat de gol pe Andrew Tate, autoritățile române știind dinainte faptul că britanicul se afla pe teritoriul României.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri