Jerry’s Pizza a deschis o nouă pizzerie. Unde se află aceasta

Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai importanți operatori din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, și-a extins lanțul de magazine din România și a investit peste 140.000 de euro într-o nouă unitate, ajungând, astfel, la 22 de unități active la nivel național.

Noul magazin este situat în Bragadiru, în cadrul La Strada Concept Mall (Strada Cristalului). Noua unitate, care are o echipă de 15 persoane, pune la dispoziția clienților 20 de locuri în interior și o terasă cu 15 locuri. În prezent, clienții se pot bucura de produsele Jerry’s Pizza pe terasă, în regim takeaway sau cu livrare, cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

Activăm într-o industrie foarte dinamică, astfel că suntem nevoiți să ne păstrăm receptivitatea la cerințele și nevoile consumatorilor, dar și să îi întâmpinăm cu inovație la nivel de produs. Totodată, investim constant în sistemele de livrare.

Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza

Citeste si:
Jerry's Pizza a deschis patru noi unitati in Romania
Jerry's Pizza a deschis patru...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Deschiderea noii unități din Bragadiru a coincis cu prezența lanțului Jerry’s Pizza în opt orașe din România, prin intermediul a 22 de magazine. Majoritatea ingredientelor folosite de Jerry’s Pizza provin de la furnizori locali.

Pentru plasarea comenzilor în regim de livrare, clienții au la dispoziție atât numărul unic *3030, cât și aplicațiile dedicate, disponibile în Play Store și AppGallery, pentru Android, și App Store, pentru iPhone.

Jerry's Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 23 de ani. În prezent, Jerry's Pizza deține 22 de magazine și o echipă de 600 de angajați, iar zona de livrare acoperă integral orașele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni şi parţial zonele limitrofe acestora.

Citeste si:
Starbucks deschide mai multe cafenele în regim de take-away. Care...
Starbucks deschide mai multe...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri