Compania românească Ruris oferă, cu ajutorul World Vision România, 600 de aparate pentru igienizare. Atomizoarele și aparatele de stropit vor ajunge la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, care le va împărți ulterior către structurile din teritoriu.

“Fără doar și poate solidaritatea este cuvântul de ordine în această perioadă. Compania Ruris face tot ce este posibil pentru a-i sprijini pe cei implicați în gestionarea crizei. Am început o serie de acțiuni sub deviza #puterniciîmpreună, pentru că ne dorim ca toată lumea să înțeleagă că doar dacă suntem uniți putem depăși aceaste momente extrem de dificile. Este un moment de maximă tensiune pentru toată lumea, dar cred că suntem capabili să depășim acest impas și, la final, să fim mai puternici și mai buni”, a declarat Cătălin Stroe, CEO Ruris.

“Ca de fiecare dată, și în această perioadă extrem de dificilă, răspundem nevoilor comunității. Ne aflăm într-o situație excepțională și acțiunile fiecăruia au mare greutate. Ne bucurăm că avem alături de noi companii responsabile, precum RURIS, care au decis să pună la dispoziţia autorităţilor aparate pentru igienizare, atât de necesare pentru limitarea extinderii coronavirusului”, a declarat Mihaela Nabăr, director executiv World Vision România.

Această nu este prima acțiune inițiată de compania din Craiova. Ruris și World Vision România au început demersul prin sprijinirea autorităților locale din Dolj, dar și a spitalelor din Craiova, care tratează bolnavii și suspecții de coronavirus.

Ruris face un apel către toți antreprenorii pentru a se implica activ în gestionarea acestei situații de criză.

World Vision România este o organizaţie care desfaşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activității sale bunăstarea copilului. Organizaţia se concentrează asupra muncii cu copiii, familiile şi comunităţile, în scopul depăşirii sărăciei şi nedreptăţii. Fundaţia lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen.

World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International prezent în aproape 100 de ţări din întreaga lume. În 30 de ani de prezenţă în România, am ajutat peste 500.000 de copii şi adulţi, în aproape 400 de comunităţi din 8 judeţe.

Ruris a împlinit anul acesta 27 de ani de la înființare. Compania, specializată în motoutilaje pentru agricultură, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1993 de către antreprenorul craiovean Cătălin Stroe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri