Operatorul de pariuri sportive Superbet a donat un milion de lei pentru achiziţia de echipamente sanitare pentru medicii români, în contextul epidemiei de coronavirus, conform unui comunicat, scrie Agerpres.

"Ilie Dumitrescu, noul ambasador al Superbet, a anunţat donaţia de 1.000.000 de lei a companiei pentru lupta împotriva Covid-19. Suma va fi folosită pentru cumpărarea de echipamente sanitare, care îi protejează şi îi ajută pe medicii români aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia. (...) Cum cea mai cruntă bătălie este cea pentru viaţă, Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, a ales să se implice. Pentru că ne pasă de tot ce ne înconjoară, pentru că dorim să ne desfăşurăm activitatea într-un mediu sănătos şi pentru că nu putem permite ca o criză umanitară să se transforme într-o criză de umanitate", se menţionează în comunicat.

Industria de Betting&Gaming din România este una dintre cele care contribuie cel mai mult la bugetul de stat, prin taxele şi impozitele pe care le plăteşte anual. În ultimii ani, Grupul Superbet a donat pentru numeroase cauze nobile în domenii diverse, şi nu doar bani, ci şi sânge, şi a avut şi nenumărate acţiuni de voluntariat, prin care a contribuit la salubrizare şi la crearea unui mediu înconjurător mai sănătos. De câteva luni a fost înfiinţată şi Fundaţia Superbet, "un organism puternic, special înfiinţat pentru a lăsa o amprentă importantă în societate, prin actele sale de caritate".

"1 milion de lei reprezintă o armă în plus în mâna autorităţilor care se ocupă cu eradicarea acestui virus. Covid-19 este doar unul dintre inamicii noştri, cel mai periculos din acest moment.(...). Mulţumim personalului medical, adevăraţii eroi ai acestor zile! Sacrificiul vostru e mai frumos decât un gol în minutul 90", mai scrie în comunicat.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
MetaMinds donează 200.000 de lei pentru Spitalul Municipal Rădăuți
Setari Cookie-uri