Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, prezent în peste 1.000 de agenții din țară, a deschis o nouă locație în cadrul proiectului City Gate din Bucureşti, tranzacție intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Deschiderea celei mai noi locații Superbet de 264 metri pătrați este a 17-a locaţie deschisă în 2021. Proiectul City Gate este amplasat în partea de nord a Bucureştiului, în Piaţa Presei Libere şi include două turnuri de birouri de clasa A cu 18 etaje, certificate LEED Gold, având chiriași precum: Telekom, Rompetrol, E.ON, Chimcomplex, Bank of China.

„O companie cu o vastă rețea de retail la nivel național precum Superbet are nevoie de un spațiu iconic modern care să reflecte pe de o parte soliditatea business-ului, dar și dorința de a le oferi clienților săi un spațiu modern și primitor, care să îmbie totodată la socializare și distracție.”, a declarat Maria Badea, Leasing Manager GTC Romania, într-un comunicat remis redacției.

Agenție superbet - citygate

Cei de la Superbet spun că aceasta este o nouă etapă de dezvoltare a rețelei de agenții de pariuri, conceptul de agenție Superbet Flagship punând accent pe o nouă experiență oferită clienților, într-un cadru care îmbină plăcerea de a paria și de a socializa cu servicii premium și tehnologii de ultimă generație.

Citeste si:
Tranzacție uriașă pe piața pariurilor - Superbet preia Napoleon...
Tranzacție uriașă pe piața...

„Decizia de a contracta locația din City Gate s-a fundamentat pe criterii de selecție specifice unei locații de destinație (poziționare, suprafață, vizibilitate), cu o contribuție semnificativă la succesul acestui proiect care va face tranziția către noua etapa Superbet 2.0.”, a explicat Alma Chiriac, Head of Real Estate Superbet.

Noua agenție, va fi ca un living imens, în care jucătorii vor putea paria și urmări întreceri

„Brandul Superbet are milioane de fani în toată țara și cateva sute de mii în București. După anul dificil în care distanțarea socială ne-a ținut departe unii de alții, Superbet a decis să inaugureze un spațiu special pentru ei, în care experiența de pariere să devină de fapt un entertainment total. Vor păși într-un loc unde vor putea paria, urmări întreceri, purta discuții cu cei din jur, va fi un imens living care pune preț pe conexiunea umană în primul rând.”, a detaliat povestea noii agenții flagship și Cristian Gheorghiță, Group Employee Communications Director Superbet.

Agenție superbet - citygate

Superbet este cel mai mare operator de pariuri sportive din România și în primii 30 din lume, potrivit topului anual Power 50 (referință) al celor mai importante 50 de companii la nivel internațional. Fondat în 2008 de Sacha Dragic, în prezent Executive Chairman al Grupului Superbet, Superbet a raportat în 2020 o cifră de afaceri de aproape 300 de milioane de euro. Cu peste 4.000 de angajați, grupul are operațiuni directe în România și Polonia și birouri în alte șase țări. La nivelul anului 2021, Superbet opera o rețea de aproape 1.000 de agenții la nivel național (80 în Polonia). În anul 2019, compania atrăgea o investiție strategică de 175 de milioane de euro din partea Blackstone Tactical Opportunities (BTO), parte a Grupului Blackstone, fond american de investiții și unul dintre cele mai mari din lume.

Citeste si:
Segmentul spațiilor logistice și industriale rămâne vedeta pieței...
Segmentul spațiilor logistice...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri