COVID-19 | Grupul Alexandrion donează 100.000 de măști de protecție spitalelor și colaboratorilor companiei

Alexandrion Group, unul dintre producătorii și distribuitorii de băuturi spirtoase din România, donează 100.000 de măști medicale de protecție spitalelor din România și colaboratorilor companiei, pentru protecţia angajaților și familiilor acestora. Prin această acţiune, Alexandrion susține lupta împotriva COVID-19.

Donația Alexandrion Group, în aceasta perioadă dificilă, se numară printre acţiunile umanitare şi de responsabilitate socială, pe care compania le derulează prin intermediul Fundației Alexandrion, ȋncă din 2003.

„Ne confruntăm cu o pandemie mondială fără precedent, care afectează toate aspectele vieții noastre. Protejarea sănătății și siguranței clienților şi partenerilor noştri, precum şi a familiilor acestora, reprezintă prioritatea noastră în aceste momente. Alexandrion Group rămâne dedicat valorilor și principiilor sale, prin responsabilitate, solidaritate și implicare. Am deplină încredere că, ajutându-ne și susținându-ne unii pe alţii, precum și urmând recomandările autorităților privind sănătatea şi siguranța, vom câştiga împreună această luptă împotriva COVID-19 ” a declarat domnul Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Alexandrion Group a acționat responsabil de la debutul pandemiei COVID-19, aplicând măsuri stricte de protecție, în conformitate cu normele guvernamentale, asigurându-se că angajații lucrează în condiții de siguranță, sănătatea acestora reprezentând prioritatea companiei.

Alexandrion Group este unul dintre liderii în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care au împreună o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

Citeste si:
Hotelul New Montana, bilant pozitiv sub conducerea Alexandrion Group
Hotelul New Montana din...

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri