IMM Invest: Ce recomandări are Fondul de Garantare pentru antreprenorii care aplică

Fondul Național de Garantare (FNGCIMM) anunță că platforma IMM Invest, deschisă pentru primirea aplicațiilor astăzi, 28 aprilie ora 9:00, a înregistrat peste 7.400 de cereri după 2 ore de la momentul în care a fost disponibilă. De asemenea, autoritatea semnalează și o serie de probleme de care antreprenorii se pot lovi în acest proces.

”Aplicația funcționează în parametri optimi, însă dorim sa le semnalăm solicitanților că există posibilitatea ca, în unele cazuri, sa apară o întârziere a răspunsurilor în completarea câmpurilor aplicației, cum ar fi confirmarea creării user-ului și a parolei, sau a transmiterii mesajului de confirmare a înscrierii. Din cauza unor configurări tehnice aferente domeniilor YAHOO și FREEMAIL.HU, mesajele transmise de aplicația IMM Invest către adresele de e-mail din aceste domenii pot ajunge cu întârziere, dar ii asiguram pe toți cei care se găsesc în această situație că aceste aspecte de ordin tehnic nu vor afecta înscrierea în program” precizează autoritatea într-un comunicat de presă.

Citește și Florin Cîțu crede că economia României își va reveni: vom fi mai eficienți și mai competitivi!

Anumite mesaje pot ajunge în SPAM sau Junk

De asemenea, FNIGCMM semnalează posibilitatea ca anumite mesaje sa ajungă în SPAM sau Junk și ii roagă pe utilizatori sa verifice răspunsul primit și în aceste foldere.

”Precizăm că aplicația funcționează corespunzător și că este important să se acorde un timp rezonabil de răspuns. Nu este necesară retransmisia mail-ului în mod repetat”, adaugă reprezentanții autorităților.

Citeste si:
„Noua casă” primește mai puțini bani decât anul trecut - 1,5...
„Noua Casă” va avea buget de...

Operatorii FNGCIMM au început deja sa prelucreze primele solicitări, din cele peste 7.400 inregistrate după doar doua ore și jumătate de la deschiderea aplicației.

”Reamintim IMM-urilor ca este foarte important sa completeze corect câmpurile aplicației, în vederea emiterii de către FNGCIMM a acordului de principiu și îi rugăm pe solicitanți sa acorde o atenție sporită în momentul completării cererilor de înregistrare și a declarațiilor pe proprie răspundere”, explică reprezentații autorității.

Sursa foto: wutzkohphoto / Shutterstock.com
Despre autor

Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri