Producătorul italian de panificație și patiserie Pagotto investește 1 milion de euro pentru instalarea unei linii de producție fără gluten într-o fabrică din Arad. Se vor produce blaturi de tort fără gluten, prăjituri, focaccia, mixuri pentru pâine, gogoși, clătite, care vor fi comercializate atât pe piața internă, dar vor merge și la export, scrie retail.ro.

Linia de producție este aproape în totalitate automatizată și are o capacitate lunară de producție de 16 tone. În fabrica din Arad vor lucra 16 persoane, iar din 2021 se vor crea alte 40 de locuri de muncă. Produsele realizate în cadrul fabricii Pagotto din Arad sunt dedicate persoanelor care suferă de boala celiacă, intolerante la gluten sau de ce nu, tuturor celor care doresc să adopte un stil de viață sănătos.

Linia de producție este aproape în totalitate automatizată și are o capacitate lunară de producție de 16 tone - produse de panificație și patiserie, toate FĂRĂ GLUTEN. Acesta este dotată cu echipamente și cuptoare de ultimă generație.

Investiția de 1 milion de euro din Arad a condus la crearea de noi locuri de muncă. Astfel, până la sfârșitul acestui an vor fi angajate 16 de persoane, urmând ca până la finalul lui 2021 să mai fie integrați în echipe încă 40 de operatori, odată cu extinderea liniilor de producție.

Această investiție ne consolidează poziția de principal producător de panificație și patiserie FĂRĂ GLUTEN din România. Țara a fost aleasă pentru poziționarea geografică și pentru că poate acoperi o piață largă în această regiune. Noi încercăm în mod constant să aflăm care sunt tendințele și nevoile pieței, iar noua linie răspunde dorințelor clienților care vor să consume produse proaspete și sigure, realizate după rețetele familiei mele. Viitoarele investiții în modernizare și tehnologizare sunt o dovadă elocventă privind strategia companiei, aceea de a ne menține la cel mai înalt nivel de calitate, atât în ceea ce privește produsele, cât și în raport cu mediul de lucru și condițiile oferite angajaților,” declară Marco Pagotto, General Manager Pagotto România.

Citeste si:
Producătorul român de haine pentru bebeluși Liloo, vânzări cu 181%...
Producătorul român de haine...

Citește mai multe pe retail.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Investiție de 100 MIL. euro în compania Bolt
Setari Cookie-uri