Kaufland România a lansat o nouă modalitate de livrare a produselor la domiciliu, ce ajunge și în mediul rural, în toate localitățile din țară, din aria de acoperire a serviciului de curierat. Clienții vor putea comanda acasă pachete predefinite cu alimente de strictă necesitate pentru întreaga familie, se arată într-un comunicat de presă.

Clienții din toată țara pot comanda la alegere, online sau telefonic, unul din cele două pachete standard cu alimente de bază, ce va fi livrat direct acasă.

Cele două variante ale pachetului:

  • pachetul standard de 39 kg, ce conține de la produse de panificație, făină, mălai, orez, ulei, conserve de legume sau pate, lapte, zahăr, cafea și paste, până la fructe, legume și apă și altele;
  • pachetul standard plus de 46 de kg, pentru familii extinse, cu un număr suplimentat de produse.

Prețurile încep de la 150 lei pentru opțiunea standard, respectiv 240 de lei pentru cea extinsă, plus transport.

Comenzile se pot plasa pe site-ul www.kauflandlivreaza.ro sau telefonic la numărul 0800.080.888 (tarif normal), de luni până vineri între orele 08:00-20:00 și sâmbăta între 08 :00-17:00 cu excepția sărbătorilor legale.

Citeste si:
Kaufland deschide un nou magazin în Blaj
Kaufland deschide un nou...

Toate modalitățile de plată sunt disponibile, atât cu cardul la plasarea comenzii sau la sosirea curierului la destinație, acolo unde este posibil, cât și în numerar.

Kaufland România își continuă investițiile în timpul pandemiei de Coronavirus. Retailerul a deschis joi, 30 martie, primul magazin în Moreni, județul Dâmbovița, oraș cu aproximativ 18.000 de locuitori, și se extinde astfel în comunități urbane mici.

În aprilie, Kaufland anunța peste 250 de posturi disponibile în magazinele, centrele logistice și birourile centrale din România. În ultima lună și jumătate, peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland.

Kaufland se numără printre companiile de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 129 de magazine în România.

Citeste si:
Cocorico, afaceri de 158 de milioane de lei, în primele 3 luni din...
Aaylex, producătorul...

Sursa foto: Kaufland Romania

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri