FashionUP!, retailer online de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, casă și grădină, își extinde portofoliul de produse pe următoarele categorii de interes: sănătate, curățenie, petshop, jocuri și educație.

“Am decis să venim în întâmpinarea clienților noștri și să extindem portofoliul de produse, cu brand-uri autohtone și internaționale. Decizia a venit firesc, în contextul pandemiei de COVID-19, pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților noștri. Am oferit prioritate gamei de produse din categoriile de interes: îngrijire personală, sport și relaxare, articole pentru casă, articole pentru copii, înregistrând o creștere cu 25% a portofoliului pe aceste categorii.
De asemenea, am integrat produsele în secțiuni noi: protecție și îngrijire, curățenie, ustensile de bucătarie, aparatură de uz casnic, accesorii și articole de sport. Pentru 2020 ne așteptăm la o dublare a cifrei de afaceri pe aceste categorii”, a afirmat Mira Anghelescu, Director de Operațiuni FashionUP.

În această perioadă de încercare pentru zona de e-commerce din România, partenerii din MarketUP (marketplace-ul marcă FashionUP, care susține producătorii și designerii români), au primit un pachet suplimentar de beneficii derivate dintr-o modalitate nouă de lucru.

“A fost gândit și implementat un flux mult mai flexibil pentru colaborarea cu partenerii noștri din MarketUP, drept urmare controlul asupra vânzărilor și al încasărilor le aparține acum. Am simțit că această schimbare a fost primită cu entuziasm și privită ca pe un plus de încredere. Noul flux, gândit pentru a susține armonios relația cu partenerii noștri de afaceri, a deblocat orice circulație a cash-ului. Astfel, toți furnizorii din MarketUP facturează, încasează și își gestionează singuri promoțiile, au acces la o comunitate cu peste 500.000 de cumpărători și beneficiază de expunere la peste 1.000.000 de abonați. În luna aprilie ponderea vânzărilor partenerilor din MarketUP s-a triplat față de luna martie, un fapt generat atât de creșterea numărului de parteneri, cât și de efortul depus de echipa noastră în procesul de comunicare al acțiunilor de promovare. De asemenea, plățile online au crescut de 3 ori mai mult față de perioada de dinainte de instalarea stării de urgență”, a mai declarat Mira Anghelescu, Director de Operațiuni FashionUP.

Producătorii, sellerii și designerii de fashion autohtoni, care doresc să vândă pe MarketUP și să beneficieze de expunere pe un e-commerce de fashion important din România, se pot înscrie aici.

În urma înscrierii, vor primi sprijinul unei echipe specializate în marketing online, vizibilitate pe o bază de date cu peste 1.000.000 de abonați FashionUP! și prezență în proiectele editoriale.

Totodată, în această perioadă dificilă, pe care lumea întreagă o traversează, echipa FashionUP a venit mai aproape de clienții săi și prin Jurnalul FashionUP, un proiect prin care membrii echipei împărtășesc din trăirile și gândurile lor.

Povestea a avut dintotdeauna rolul de a inspira și de a ne face viața mai frumoasă, iar cum fiecare om are o poveste personală, iar activitățile utile din casă pot servi drept model, rolul acestui jurnal digital este acela de a oferi clienților o stare de bine, speranță și încrederea că #totulvafibine.

În cei 10 ani de comerț online, FashionUP! s-a diferențiat prin oferta extrem de variată pe zona de lifestyle pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la produse de îngrijire personală și obiecte de home&deco. Astăzi, magazinul comercializează peste 1.000 de branduri naționale și internaționale, cu zeci de mii de produse de calitate superioară, și urmărește mereu să ofere cele mai mici prețuri din piață.

FashionUP! aduce în exclusivitate brandurile La Redoute, dar și mărci populare precum: Heine, Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma și multe altele. Gama de produse a marketplace-ului se îmbogățește zilnic cu item-uri noi.

În plus, magazinul oferă peste 10.000 de produse în stoc cu livrare rapidă, în 24 de ore, un serviciu dedicat de customer care și programul de loializare CashUp, prin care clienții primesc bani înapoi la fiecare comandă. Clienții FashionUP! pot plăti sigur și rapid online, prin ramburs, dar și în rate, prin unul dintre partenerii bancari. FashionUP! este prezent în România, Bulgaria și Ungaria.

Sursa foto: sh

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri