Black Friday la retailerul online de imbracaminte FashionUP a inceput: peste 700.000 de produse se afla in promotia FashionUP de Black Friday 2017, cu reduceri de pana la 90%. Alfa mai jos reducerile pentru fiecare categorie:

FashionUP ofera reduceri de pana la 82% la paltoane, care pornesc de la 69 lei de la branduri precum Topsecret, Thea Visconti, Anne Weyburn, Desigual, Esprit si multi altii.

Gecile sunt reduse cu pana la 82% si au pret de pornire de 99 lei. Printre brandurile FashionUP de Black Friday 2017 se numara: Be You, Castaluna, Desigual, Esprit, Lashez, Fontana, Pepe Jeans si multe altele.

Cardiganele si puloverele sunt reduse cu pana la 61% si au preturi de pornire de la 69 lei, in timp ce rochiile de zi de la eOutlet au PRET UNIC de 69 lei. Tot in categoria rochiilor de zi, brandurile Crisstalus, Topsecret, Ashley Brooke au reduceri de pana la 64%, iar preturile incep de la 49 lei.

Puloverele sunt reduse la jumatate si pornesc de la 69 lei, in timp ce rochiile elegante beneficiaza de discounturi de pana la 67% si au preturi de pornire de la 99 lei.

Pentru copii, FashionUP are in oferta de Black Friday articole cu preturi de la 30 lei si reduceri de 76% si 50% pentru fete, respectiv baieti.

FashionUP rasplateste fidelitatea clientilor cu o multime de surprize de Black Friday, peste 200 de oferte si reduceri de pana la 90%. Pe langa cele 50.000 de produse deja existente in portofoliul magazinului, au fost adaugate 20.000 in plus special pentru Black Friday. Dintre acestea, 7.000 au un pret unic foarte accesibil, de 69 lei. Printre brandurile premium care beneficiaza de reduceri se numara Trussardi, Versace Jeans, Cavalli Class, Levi’s, Dixie, Guess si Michael Kors.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri