Retailerul de echipamente și accesorii sportive Hervis România vinde măști de protecție FFP1 în cadrul magazinului online. Măștile se vând doar la set de 50 de bucăți, la prețul de 159,99 lei, scrie retail.ro.

Hervis Sport România vinde măști de protecție facială în 3 straturi FFP1 în cadrul magazinului online. Prețul unei măști ajunge la 3,19 lei, însă retailerul permite achiziția doar în seturi de 50 de bucăți, la prețul de 159,99 lei, cu TVA inclus.

"Am început comercializarea lor acum o săptămână, ca raspuns la numeroasele solicitari din piață, considerând că venim în întâmpinarea clienților noștri. Stocul nu este mare, însă furnizorii noștri ne pot aproviziona oricând atâta vreme cat exista solicitari", a declarat Cătălin Pozdarie.

Pe lângă măști, vânzările de echipament sportiv destinat activităților indoor au crescut în această perioadă. "În același timp, am remarcat solicitările crescute pentru biciclete și echipament de timp liber, semn că lumea este dornică să iasă ân natură și să păstreze în același timp regulile recomandate pentru distanțare socială", spune Cătălin Pozdarie.

Citește mai multe pe retail.ro.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri