Ted's Coffee continuă investițiile în timpul pandemiei și deschide noi cafenele în București și Arad

Lanțul de cafenele Ted`s Coffee, fondat de Vasi Andreica, continuă investițiile și anunță deschiderea de noi locații, două în București și una care urmează să fie lansată în Arad.

Cea mai nouă cafenea a fost deschisă pe 19 mai, în clădirea Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower) din București, după o investiție de 44.000 de euro, iar următoarele două vor fi inaugurate peste aproximativ două luni, una în clădirea Ana Tower de lângă Romexpo, respectiv în Arad, în sistem de franciză, potrivit unui comunicat de presă.

Toate cele trei proiecte noi sunt investiții stabilite de echipa Ted's înainte de răspândirea virsului Covid-19.

„Ca antreprenor, rămân optimist față de evoluția mediului de business în ciuda perioadei de lockdown care a influențat domeniul HoReCa. Credem că vom depăși acest blocaj, iar planurile de dezvoltare rămân cele stabilite anterior, doar că vom avea o întârziere de aproximativ un an în aplicarea lor. 2020 este un an de reașezare și analiză a întregului business, o etapă de consolidare pe care oricum o aveam în vedere în perspectiva evoluției către o nouă etapă de dezvoltare ”, a declarat Vasi Andreica, CEO Ted’S Coffee Co.

Din cauza unor proprietari de spații cu care nu au putut negocia contractele, Ted’s ar putea închide sau reloca unele locații.

Citeste si:
TED'S Coffee Co estimează afaceri de 5 milioane de euro, în 2020
Rețeaua de cafenele TED'S...

Nu am încheiat toate procesele de renegociere a contractelor, dar cred că la final vom fi nevoiți să închidem trei locații. Totuși, rămân optimist: văd oportunitatea eliberării anumitor spații comerciale cu adevărat bune. Suntem proactivi și vom analiza orice oportunitate care poate apărea în contextul actual,

Vasi Andreica

După două luni în care restaurantele și cafenelele au fost închise, Ted’s a început din 15 mai redeschiderea locațiilor, începând cu cele stradale, deschise în regim take away, prin respectarea regulilor impuse de autorități. A doua etapă va fi cea a deschiderii locațiilor din clădirile de birouri, în funcție de repopularea acestora. În faza a treia, vor fi cele din mall-uri, unde este așteptată decizia autorităților.

Ted’s este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri şi stradal, ajungând la 33 de unități.

Citeste si:
5 to go introduce paiele comestibile și paiele biodegradabile în...
5 to go introduce paiele...

Sursa foto: Ted`s Coffee

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
România, sub zodia caniculei. ANM anunță cod galben în 16 județe și Capitală
Setari Cookie-uri