Lantul de cafenele TED'S Coffee Co, fondat de Vasile Andreica, anunta deschiderea a doua locatii noi in Bucuresti, ajungand, astfel, la 30 de unitati, dintre care 22 sunt in Capitala, potrivit unui comunicat de presa emis miercuri.

Investitia totala in cele doua cafenele deschise in Capitala in luna octombrie se ridica la 100.000 de euro + TVA. Fiecare dintre cele doua locatii noi are o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati.

“Contextul este foarte bun pentru a dezvolta reteaua noastra de cafenele si de a investi in extindere. In ultimii cinci ani, am observat transformari pozitive in piata cafenelelor din Bucuresti cum nu am vazut in primii 25 de ani de capitalism”, a declarat Vasi Andreica, CEO TED’S Coffee Co.

Cele doua cafenele sunt amenajate in locatii centrale, aproape de Piata Romana si de Piata Victoriei: in piateta publica a proiectului imobiliar The Landmark, respectiv la parterul Jupiter House, cladire de birouri situata langa hotelul Moxa.

Investitia intr-o cafenea Ted’s

Cafenele Ted’s sunt prezente in Ploiesti, Brasov, Cluj, Oradea, Timisoara, Iasi, urmand ca in scurt timp sa fie deschise in Craiova si Galati.

Investitia intr-o cafenea depinde de locatie si dimensiune si incepe de la 30.000 de euro si creste pana la 60.000 euro pentru locatiile mai mari. Francizatii trebuie sa mai plateasca o redeventa lunara de 4% din cifra de afaceri, la care se adauga 1% costuri de marketing. Taxa de intrare in franciza se situeaza intre 5.000 si 10.000 de euro in functie de tipologia si marimea locatiei.

Cifra de afaceri a cafenelelor estimata pentru anul 2019 este de aproximativ 3 milioane de euro.

Reteaua TED’S Coffee Co va avea un numar de 33 locatii pana la sfarsitul anului 2019, 15 dintre acestea fiind in sistem de franciza.
TED’S Coffee Co este un brand de cafenele lansat in anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel national in centre comerciale, in cladiri de birouri si stradal, prin mai multe concepte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri